Creditul de INVESTITII de la ProCredit Bank - solutia potrivita pentru dezvoltarea afacerilor

Data publicarii: 13-05-2013 | Finante-Banci

ProCredit Bank pune la dispozitia clientilor sai IMM, inclusiv celor cu activitate in agricultura, o solutie de finatare foarte avantajoasa menita sa sustina planurile de dezvoltare a acestor afaceri.

Creditul de INVESTITII de la ProCredit Bank este solutia care permite finantarea integrala a proiectului de investitii, intrucat banca nu solicita obligatoriu contributia proprie a clientului. De asemenea, in perioada 09 mai 2013 - 30 septembrie 2013, analiza dosarului de credit al clientului este efectuata gratuit de ProCredit Bank.

Creditul de INVESTITII de la ProCredit Bank se poate acorda pe cea mai mare perioada de finantare din piata in acest moment, putand avea o maturitate de pana la 15 ani pentru imobile si de pana la 10 ani pentru echipamente, ceea ce ofera intreprinderilor mici si mijlocii o flexibilitate sporita in gestionarea activitatii financiare. In acest sens, planul de rambursare este adaptat specificului activitatii respectivei intreprinderi, clientii putand opta pentru o perioada de gratie de pana la 12 luni si / sau pentru plata unor rate inegale, in functie de sezonalitatea afacerii.

Oferta este valabila atat pentru clientii recurenti ai bancii, cat si pentru clientii noi, acoperind inclusiv  refinatarea creditelor de investitii obtinute de la alte institutii financiare. Garantiile solicitate sunt flexibile, prin colaborarea cu F.N.G.C.I.M.M.

In plus, in perioada campaniei, clientii noi ai bancii beneficiaza de o oferta financiara avantajoasa - Creditul de INVESTITII poate fi accesat cu un comision de acordare redus, de doar 0,5%, in conditiile in care acestia opteaza si pentru activarea pachetului de servicii bancare ProActiv IMM, o solutie pentru tranzactiile curente ale IMM-urilor, cu un cost lunar fix avantajos, valabil pana la 31.12.2014. Costul lunar fix, care, in functie de marimea afacerii, este cuprins intre 50 si 250 lei, acopera comisioanele pentru platile nationale mai mici de 50.000 lei, ordonate in regim normal, comisionul de administrare pentru serviciul de Internet Banking - ProB@nking Plus, comisionul pentru serviciul InfoSMS, prin care clientii primesc zilnic informatii despre biletele la ordin si CEC-urile scadente la plata. In plus, deschidere si administrare contului curent este gratuita.

ProCredit Bank sustine activitatea IMM-urilor din Romania de 11 ani, cautand in permanenta solutii financiare flexibile si avantajoase pentru dezvoltarea acestora.

ProCredit Bank Romania:

ProCredit Bank este o banca cu servicii complete, orientata spre dezvoltare. Oferim clientilor nostri, persoane fizice si intreprinderi, servicii bancare excelente. In operatiunile noastre, aderam la o serie de principii de baza: punem valoare pe transparenta in comunicarea cu clientii, nu promovam creditele de consum si furnizam servicii bazate atat pe intelegerea situatiei fiecarui client, cat si pe o analiza financiara solida. Aceasta abordare responsabila fata de activitatea bancara ne permite sa construim parteneriate de lunga durata cu clientii nostri, bazate pe incredere reciproca.

In derularea activitatii noastre cu clientii persoane juridice, ne concentram pe finantarea intreprinderilor foarte mici, mici si mijlocii, deoarece suntem convinsi ca aceste afaceri creeaza locuri de munca si au o contributie vitala la dezvoltarea economica a tarilor in care opereaza. Oferind facilitati de economisire simple si accesibile si alte servicii bancare si investind resurse substantiale in educatia financiara, ne propunem sa promovam o cultura a economisirii si a responsabilitatii care sa poata aduce o mai mare stabilitate si siguranta familiilor obisnuite.

Actionarii nostri asteapta un randament sustinut al investitiilor pe termen lung, fara a avea ca obiectiv maximizarea profitului pe termen scurt. Investim semnificativ in instruirea si dezvoltarea personalului nostru, pentru a crea o atmosfera de lucru deschisa si eficienta si pentru a oferi clientilor nostri servicii prietenoase si competente.

In Romania, ProCredit Bank a fost infiintata in 2002 si reprezinta rezultatul unui parteneriat intre institutii financiare de renume international, cum ar fi: B.E.R.D., I.F.C. - Membra a Grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, KfW, ProCredit Holding (companie germana de investitii) si IPC.