BMW si Pininfarina vor prezenta un nou concept la Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2013

Data publicarii: 16-05-2013 | Auto

 

Pe 24 mai, in cadrul Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2013, doi constructori auto cu o bogata traditie - BMW Group si Pininfarina - vor prezenta publicului rezultatului primei lor colaborari: o combinatie intre trecutul si viitorul automobilului, BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe.

BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe este continuarea unei noi abordari ce a fost lansata la editia trecuta a Concorso sub forma BMW Zagato Coupe.

Conceptul adauga o noua dimensiune elegantei si exclusivitatii modelelor BMW imprumutand rafinamentul modern al Italiei. Modelul pastreaza proportiile BMW emblematice, deosebit de sportive: ampatament lung, capota extinsa a motorului, console scurte si habitaclu impins spre spate, cu o linie a acoperisului ce coboara usor. La acestea se adauga o interpretare noua a detaliilor care poarta amprenta celebrei case de design italiene. Exteriorul simbolizeaza armonia moderna dintre putere si eleganta, pe care o regasim si la motorul V12 de sub capota.

 In interior, BMW Gran Lusso Coupe dovedeste o combinatie desavarsita de eleganta si lux contemporan. Aici, exclusivitatea, confortul si sportivitatea se contopesc pentru o experienta interioara unica. Fluiditatea ce sta la baza geometriei caroseriei si orientarea specifica BMW catre conducator capata o imagine complet noua prin influenta Pininfarina.

Continuarea in Money.ro.