Abonatii Digi pot castiga o excursie in parcul safari din Paris, cu Digi Animal World

Data publicarii: 17-05-2013 | Media

Concurs Digi Animal World - "In luna mai exploram salbaticia Africii”-

Concurs cu intrebari din serialul "David Attenborough, ghid in Africa”, cea mai importanta productie de documentar a BCC din ultima perioada, difuzata in premiera exclusiva de canalul Digi Animal World. Participantii: abonatii Digi, dar si alti telespectatori care urmaresc serialul.

Luna mai este luna Africii la Digi Animal World! Televiziunea de documentar a RCS & RDS are programate pe tot parcursul lunii, documentare avand ca tema centrala Africa, iar in perioada 18 mai - 1 iunie 2013, deruleaza concursul "In luna mai exploram salbaticia Africii”, cu premii in valoare de 9146,97 lei (fara TVA):

Marele premiu: o excursie in Thoiry Safari Park din Paris, pentru 3 persoane, in perioada 22 - 24 iunie 2013, incluzand costurile pentru biletele de avion Bucuresti - Paris si retur, taxele de aeroport, cazarea in camera dubla cu pat suplimentar in hotel de 4 stele si biletele de acces in Thoiry Safari Park (transport, intrare la: parcul safari - tur cu masina - gradina  zoologica, gradinile Thoiry, castel).

5 premii saptamanale constand in enciclopedii cu animale de la editura RAO.

Concursul are ca tema centrala serialul "David Attenborough, ghid in Africa”, cea mai importanta productie de documentar a BCC din ultima perioada, pe care Digi Animal World o difuzeaza in premiera exclusiva in Romania si in Ungaria. Pe parcursul a 5 episoade, "Kalahari”, "Savana”, "Congo”, "Capul Bunei Sperante” si "Sahara”, telespectatorii vor explora un continent uimitor cu salbatacia si peisajele lui extraordinare, alaturi de celebrul Sir David Attenborough, cel mai cunoscut realizator britanic de documentare avand ca subiect istoria naturala. Pe parcursul serialului, filmat in decursul a patru ani de o echipa BBC impresionanta, vizitam paduri tropicale virgine, lanturi muntoase nedescoperite si chiar desertul acoperit cu zapada,  pornind dinspre muntii Atlas pana la Capul Bunei Sperante si din junglele din Congo pana la Oceanul Altantic. Fiecare episod promite intalniri fata in fata cu viata salbatica extraordinara, aventuri in locuri cu adevarat neexplorate, comportamente nemaivazute, chiar si ale celei mai familiare vieti salbatice.

Documentarul este difuzat in week-end, sambata si duminica, in zilele de 18, 19, 25 si 26 mai si 1 iunie 2013. Concursul consta in intrebari referitoare la continutul serialului, difuzate pe canalul TV in intreaga perioada 18 mai - 1 iunie, iar telespectatorii pot raspunde intrebarilor zilnic in intervalul orar 21:00 - 15:00, pe site-ul canalului TV, www.digi-animalworld.tv sau pe pagina oficiala de Facebook a canalului, www.facebook.com/DigiAnimalWorldRo.

Premiile saptamanale vor fi extrase in fiecare zi de luni din acest interval, extragerea marelui premiu va avea loc in data de 3 iunie 2013, iar castigatorii vor fi anuntati pe postul Digi Animal World, dar si pe site-ul si pe pagina de Facebook ale televiziunii. La extragerea marelui premiu participa toate raspunsurile corecte si au sanse de castig inclusiv telespectatorii care au castigat unul dintre premiile saptamanale. Telespectatorii care raspund tuturor intrebarilor, au cele mai mari sanse de castig (5 raspunsuri corecte inseamna 5 participari in concurs), dar sunt inscrisi in concurs si participantii care au raspuns unei singure intrebari, legata de vizionarea unui singur episod al serialului.

In luna mai, luna Africii la Digi Animal World, telespectatorii pot urmari si alte documentare interesante dedicate Africii:

  • Uimitoarea natura a Africii - pana in 30.05.2013, orele 20:55
  • Marele rift: inima Africii salbatice - 14.05 - 21.05, orele 20:55
  • Ecoturism in savana - 17.05, orele 20:00
  • Cascada Victoria - 24.05, orele 20:00
  • Calatorind prin Africa - 24.05 - 07.06, orele 20:55
  • Raurile Africii - 25 - 26.05, orele 21:55


Ultimele stiri pe BankNews.ro: