Inca un mall se va ridica in Bucuresti. Constructia lui ar putea incepe chiar in acest an si va fi gata in 2014

Data publicarii: 20-05-2013 | Diverse

AFI Europe a obtinut autorizatia de construire pentru al doilea mall din Capitala, in Bucurestii Noi, dezvoltarea urmand sa inceapa in acest an sau in primele luni din anul viitor si vrea sa dezvolte, totodata, un complex de birouri de circa 60.000 mp pe terenul fostei fabrici Inox.

"Desi dureaza mult pana obtinem finantare, pana la urma reusim. Asta ne incurajeaza sa incepem noi proiecte. In Bucurestii Noi am obtinut autorizatia de construire cu cateva saptamani in urma si suntem in negocieri pentru finantare. Din 28.000 metri patrati avem deja inchiriati 12.000 metri patrati si am vrea sa deschidem pe parcursul anului 2014. Constructia ar putea incepe in acest an sau inceputul anului viitor", a declarat David Hay, directorul executiv al AFI Europe Romania, potrivit Mediafax.   In zona Bucurestii Noi a mai fost anuntata constructia unui mall in cadrul parcului de retail Collosseum, dezvoltat de firma Nova Imobiliare, cu capital britanic. 

  "Nu cred ca va incepe dezvoltarea mall-ului. Din cate stiu nu merg atat de bine, stiu ca sunt alte proiecte in plan in zona, dar nu cred ca Colloseum va incepe. Nu vad acum o competitie reala in zona", a aratat Hay. 

Integral in Adevarul.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: