BCR Banca pentru Locuinte - campanie de informare privind produsele de economisire-creditare

Data publicarii: 21-05-2013 | Finante-Banci

  • BCR Banca pentru Locuinte vine in intampinarea nevoilor locative ale clientilor sai cu o oferta de credite avantajoase pentru domeniul locativ
  • Pe langa beneficiile creditelor in lei cu dobanzi mici si fixe de 5% sau 6% pe an, clientii BCR Banca pentru Locuinte se bucura de comisioane zero de acordare a creditului si de posibilitatea de a castiga premii pentru amenajarea locuintelor 

BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL), liderul pietei de economisire-creditare pentru domeniul locativ, vine in intampinarea nevoilor locative ale clientilor sai prin oferta de credite locative in lei, cu dobanzi mici si fixe de 5% sau 6% pe an pe toata perioada creditului, lansand  o campanie de informare privind produsele de economisire-creditare care se potrivesc nevoilor locative ale romanilor si care sustin in mod echilibrat si responsabil gestionarea resurselor financiare ale familiei.

Astfel, clientii BCR Banca pentru Locuinte pot sa isi realizeze proiectele de imbunatatire a locuintei, cu eforturi reduse si beneficiind de dobanzile mici si comisioanele ZERO pentru analiza si acordarea creditelor.

Pe langa oferta de credite locative accesibile, in lei, BCR Banca pentru Locuinte acorda clientilor care doresc sa inceapa proiectele locative cat mai repede, credite anticipate in lei, cu dobanda fixa de 8% pe an, pana la repartizarea contractului, cand acestea se transforma in credite locative cu dobanda fixa de 5% sau 6% pe an, in functie de tipul produsului ales. 

"Clientii care au planuri de imbunatatire a situatiei lor locative pot incheia un contract de economisire-creditare fie pentru economisirea lunara a unei sume de bani, fie pentru obtinerea mai rapida a unei finantari anticipate. In perioada campaniei - 13 mai - 21 iunie - BCR Banca pentru Locuinte, cei care incheie contracte de economisire-creditare cu sume contractate de minim 40.000 lei si depun cel putin comisionul de deschidere si doua rate lunare de economisire, pot castiga unul din cele 31 de premii in valoare totala de 35.000 lei, constand in carduri de cumparaturi valabile in retelele unor magazine retail cu materiale de constructii si amenajari locuinte”, a declarat Carmen Schuster, Vicepresedintele BCR Banca pentru Locuinte. 

De exemplu, in cazul unui contract de economisire-creditare Locuinta Plus cu o suma contractata de 40.000 lei, rata lunara de economisire recomandata de banca este de 260 lei. Dupa 40 luni de la incheierea contractului, clientul ajunge la repartizare si poate solicita creditul locativ in valoare de 22.940 lei, cu dobanda fixa de 5% pe an, pe o perioada de 5 ani (60 luni), in care va plati o rata fixa de 440 lei/luna. In cazul in care proiectul locativ este urgent, clientul poate solicita un credit anticipat, tip punte, dupa ce a acumulat un avans minim echivalent a 10% din suma contractata (minim 4.000 lei). Creditul anticipat in valoare de 40.000 lei se acorda pe o perioada de 44 luni, cu o dobanda fixa de 8% pe an, pentru care rata lunara va fi de 287 lei. Pe langa rata lunara de credit, clientul va continua economisirea intr-o perioada de 39 luni, pentru a obtine repartizarea contractului si transformarea creditului anticipat in credit locativ, cu dobanda fixa de 5% pe an, pentru o perioada de 5 ani (60 luni). 

Toate produsele de creditare oferite de BCR BpL se acorda cu ZERO comision pentru analiza dosarului, ZERO comision de evaluare, ZERO comision de rambursare anticipata. 

 "Prin produsele de creditare in lei, cu dobanzi fixe pe toata perioada contractului, venim in intampinarea fiecarui om gospodar, care isi doreste imbunatatirea situatiei locative, si, in acelasi timp, calculat, care isi planifica bugetul familiei pe termen mai lung. BCR BpL nu percepe comision de acordare credit iar clientii nostri au garantia unor rate lunare fixe, in lei, pe toata perioada contractului cu banca”, a adaugat Carmen Schuster, Vicepresedintele BCR Banca pentru Locuinte. 

Creditele acordate de BCR Banca pentru Locuinte pentru domeniul locativ au ca destinatii posibile: modernizarea, extinderea, cumpararea unei locuinte, a unei case sau a unui teren, refinantarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ. 

Alte avantaje ale contractelor de economisire-creditare pentru domeniul locativ prin intermediul BCR Banca pentru Locuinte sunt: Prima garantata de Stat si acordata in perioada de economisire, care, pe perioada de economisire recomandata (5 ani), genereaza pentru clienti sume pe care nu le pot obtine din alt produs financiar de pe piata, dobanzile fixe oferite pentru toata durata contractului si, nu in ultimul rand, siguranta depunerilor - acestea sunt garantate de catre Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar in limita a 100.000 euro, echivalentul in lei. Adiacent, sistemul incurajeaza economisirea, sprijina relansarea creditarii, precum si imbunatatirea fondului locativ.

Contractele de economisire-creditare pentru domeniul locativ pot fi incheiate cu BCR BpL direct in sucursalele si agentiile Bancii Comerciale Romane (BCR), precum si prin reteaua de distributie proprie a BCR BpL, respectiv prin forta directa de vanzare si prin partenerii BCR BpL.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: