OTP Bank lanseaza o campanie promotionala la cardul de credit unic in Romania, cu 6 rate la orice plata

Data publicarii: 21-05-2013 | Finante-Banci

  • 16 premii saptamanale in valoare totala de 8000 de euro, pȃna la data de 15 iulie 2013 
  • 6 rate lunare, cu dobanda ZERO, oriunde si oricȃnd, pentru orice plata, la orice comerciant acceptator de carduri din tara sau din strainatate, inclusiv la furnizorii de utilitati si pentru platile online
  • Puncte de fidelitate pentru fiecare plata cu cardul, prin intermediul programului de recompense MasterCard Rewards 
  • Eliberare rapida, in numai 4 zile de la depunerea documentatiei complete

Clientii OTP Bank Romȃnia care aplica in perioada 15 mai - 15 iulie 2013 pentru un card de credit MasterCard cu 6 rate fara dobanda pentru orice plata - indiferent de valoarea acesteia, la orice comerciant din tara sau din strainatate - pot castiga unul dintre cele 16 premii saptamanale, fiecare in valoare de 500 de euro, oferite prin tragere la sorti. 

Practic, toti comerciantii acceptatori de carduri din lume sunt partenerii bancii, astfel incat clientii pot plati absolut orice in 6 rate lunare fara dobȃnda. Facilitatea este disponibila inclusiv pentru platile efectuate la furnizorii de utilitati si pentru platile online.

Clientii care opteaza pentru un card de credit MasterCard Standard emis de OTP Bank beneficiaza de multiple avantaje, precum:

  • Toate tranzactiile la comercianti pot fi rambursate in 6 rate lunare;
  • Dobȃnda ZERO pentru creditul utilizat, cu singura conditie a achitarii ratelor lunare la timp;
  • Sistemul de rate functioneaza automat, fara alte demersuri din partea posesorului de card;
  • Simplitate si flexibilitate: acelasi numar de rate la orice comerciant, indiferent de suma cheltuita; 
  • Clientii pot efectua plati in rate la orice comerciant acceptator de carduri din tara sau din strainatate, inclusiv la furnizorii de utilitati si servicii (gaz, electricitate etc.) si la toti comerciantii online acceptatori de carduri;
  • Suma minima lunara de plata de doar 2% din creditul utilizat (plus eventualele dobȃnzi sau comisioane, in cazul in care clientul renunta la rate);
  • Comision zero de emitere;
  • Aprobare rapida, in numai 4 zile de la depunerea documentatiei complete;
  • Posibilitatea personalizarii cardului de catre client, cu o fotografie sau o imagine proprie;
  • Ȋnscrierea in programul de recompense Mastercard Rewards si acumularea de puncte de fidelitate la fiecare plata efectuata cu cardul;
  • Posibilitatea activarii serviciului Alerte SMS, la cerere, pentru a primi in timp real informatii cu privire la contul si tranzactiile aferente.

Mai mult, clientii care aleg cardul de credit MasterCard emis de OTP Bank Romȃnia se pot inscrie gratuit in programul de recompense MasterCard Rewards si vor primi garantat un bonus de 1000 de puncte de fidelitate in momentul inrolarii si 1000 de puncte la prima plata cu cardul. Fiecare plata cu cardul de credit aduce puncte suplimentare, puncte care pot fi folosite pentru achizitia de bunuri si servicii atractive, disponibile in catalogul special accesibil online, dupa inrolare.

”Cardul de credit MasterCard cu rate emis de OTP Bank faciliteaza efectuarea oricarei plati, in tara sau in strainatate si le aduce clientilor nostri posibilitatea rambursarii in 6 rate lunare cu  dobȃnda zero, flexibilitate in achitarea ratelor, aprobare rapida si siguranta tranzactiilor efectuate. Cardul are un caracter unic pe piata din Romȃnia si se aliniaza angajamentului asumat de catre OTP Bank de a identifica si promova produse si servicii care raspund eficient cerintelor actuale ale pietei. Iar pentru ca vara este o perioada in care folosim cardul de credit mai mult decat de obicei pentru cheltuielile de vacanta, am lansat o campanie promotionala foarte atractiva, cu premii binevenite pentru oricine inainte de concediu”, a declarat Adrian Chichita, Director Carduri, OTP Bank Romania.

OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est. OTP Bank ofera servicii universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de aproape 1500 de unitati, prin intermediul retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: