Intesa Sanpaolo Bank ofera o noua facilitate clientilor corporate: serviciul U Turn Tax Refund

Data publicarii: 23-05-2013 | Finante-Banci

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara a Grupului Intesa Sanpaolo, este prima banca la nivel local ce a realizat un acord cu U Turn Tax Refund (UTTR) in vederea rambursarii taxei pe valoare adaugata (TVA). Noua facilitate este un beneficiu competitiv important pentru toti clientii corporate ce pot astfel sa-si optimizeze costurile pentru toate activitatile economice achitate in strainatate, in numerar sau cu cardul business emis de catre Intesa Sanpaolo Bank.

Utilizand noul serviciu, rambursarea TVA-ului nu mai este un proces complicat ce poate implica mult timp si resurse. U Turn Tax Refund se va ocupa de intregul proces de la inceput pana la sfarsit, oferind un produs de top creat pentru a simplifica recuperarea TVA-ului pentru companii. Timpul de rambursare se poate astfel reduce pana la doar 5 zile lucratoare. 

Clientii corporate ai Intesa Sanpaolo Bank pot economisi din cheltuielile efectuate in calatoriile lor de afaceri inregistrandu-se pentru utilizarea serviciul UTTR. Acest serviciu include un Account Manager dedicat, consiliere gratuita, precum si consultanta in scopul eficientizarii cererilor de rambursare TVA. U Turn Tax Refund va contacta in numele companiei reprezentate in mod direct atat furnizorii, cat si Autoritatea Fiscala aferenta. 

Clientii Intesa Sanpaolo Bank vor beneficia de serviciul de rambursare dupa intoarcerea din calatoriile de afaceri, reducand costurile efectuate, precum si impactul acestora asupra resurselor companiei. Mai mult, nicio taxa nu va fi perceputa daca procesul de rambursare TVA nu va avea succes: Nu se restituie = Nu se taxeaza, iar cererile de rambursare TVA pot fi depuse pentru o perioada de pana la 18 luni in urma.

Tipurile de cheltuieli ce pot fi revendicate din peste 40 de tari, incluzand toate tarile membre al Uniunii Europene, dar si Norvegia, Elvetia, Canada, Australia si Japonia sunt:


Calatorii si Divertisment

Plati externe catre furnizori

Hoteluri si alte forme de cazare

Targuri/Expozitii/Conferinte

Restaurant (Alimente si Bauturi)

Publicitate, Marketing si Promotii

închirieri autovehicule si întretinerea acestora

Taxe/ Servicii profesionale

Taxi-uri si Transport Public

TVA la import si Taxe vamale

Combustibili

Broadcasting, Televiziune si Productia de filme

Conferinte, Targuri si Expozitii

Servicii de protectie a datelor si de colocare

Training si seminarii

TVA în domeniul aviatiei

U Turn Tax Refund este in prezent unul dintre cei mai importanti jucatori la nivel mondial in materie de fiscalitate internationala si/sau TVA, furnizand servicii personalizate menite sa ajute companiile sa-si recupereze TVA-ul platit pentru cheltuielile suportate in strainatate. Compania are sediul central in Dubai si dispune de un birou de lucru in Bucuresti.

Cu o istorie de peste 400 de ani, Intesa Sanpaolo este lider in Italia pe toate segmentele de business (retail, corporate si private banking). Grupul are o prezenta semnificativa in Europa Centrala si de Est, in Orientul Mijlociu si in Africa de Nord, cu peste 1.500 de unitati si 8.3 milioane de clienti ai subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce opereaza in 12 tari din regiune. Mai mult, Intesa Sanpaolo are o retea internationala in 30 de tari. 

Pe plan local, Intensa Sanpaolo Bank ofera in acest moment o gama larga de solutii financiare pentru clientii sai corporate. Mai multe informatii despre produse si servicii sunt disponibile pe site-ul bancii www.intesasanpaolobank.ro, in orice unitate teritoriala Intesa Sanpaolo Bank sau apeland gratuit Serviciul suport clienti la Tel Verde 0800.800.888.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: