ING Bank si incubator107 lanseaza fondul de incurajare a pasiunilor

Data publicarii: 23-05-2013 | Finante-Banci


ING Bank a realizat un parteneriat cu Asociatia Culturala Macaz, initiatoarea proiectului incubator107. In cadrul acestuia au avut loc flashmob-uri in 5 orase din tara (Bucuresti, Cluj, Brasov, Timisoara, Iasi). 

Sub motto-ul "Hai sa fii aviator pentru Incubator” a fost promovata economisirea ca solutie simpla si flexibila pentru realizarea propriilor pasiuni.

 Ce s-a intamplat? 

In cadrul parteneriatului cu incubator107, voluntari din 5 orase din tara Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara sau Brasov au fost invitati sa-si descopere pasiunile, sa-si urmeze vocatia si sa economiseasca pentru a-si vedea visele implinite. Ca demonstratie ca economisirea este o solutie simpla si flexibila pentru realizarea pasiunilor, ING Bank a lansat o provocare voluntarilor incubator107: pentru fiecare avion de hartie care a zburat pe 17 mai, ING a donat proiectului incubator107 cate un leu.

Intalnirile spontane au fost organizate simultan in cele 5 orase, timp in care voluntarii prezenti au lansat avioanele portocalii si au demonstrat ca sunt cu adevarat o comunitate de aviatori cu Visuri Mari. Sute de avioane au zburat si "fondul de incurajare” a pasiunilor a crescut.

Despre solutia de economisire ING

Solutia de economisire ING Economii ajuta clientii sa isi indeplineasca visele, sa isi urmeze pasiunile sau sa intampine cu succes o situatie neprevazuta. Prin ING Economii, clientii au acces la depozitul Bonus, care le ofera o dobanda de 6% pe an pentru 4 luni la banii nou economisiti si acces permanent la acestia fara a pierde dobanda. 

ING Economii ofera o solutie flexibila pentru sustinerea hobby-urilor, pasiunilor sau visurilor mari:

  • Nu necesita o  suma minima 
  • Este simplu de deschis si administrat, prin internet banking 
  • Ofera o dobanda onesta 
  • Se pot retrage oricand bani fara a pierde dobanda 
  • Se poate economisi recurent, in mod automat 

Despre Incubator 107

incubator107  este un proiect al Asociatiei Culturale Macaz. Este locul in care oricine poate invata pe oricine orice. Initiativa incurajeaza pasiunile (prin organizarea de ateliere zilnice cu teme foarte diverse, de la sapunuri artizanale, la Feng Shui, teatru labirint, dansuri scotiene, tatuaje cu henna, retete vegetariene s.a.m.d.) si solutiile concrete pentru realizarea pasiunilor (prin parteneriate precum ING care demonstreaza ca economisirea e o cale simpla pentru a putea sa iti urmezi vocatia).


Ultimele stiri pe BankNews.ro: