Garanti Credite Ipotecare lanseaza un website interactiv si faciliteaza accesul clientilor catre oferte personalizate

Data publicarii: 28-05-2013 | Finante-Banci

Garanti Credite Ipotecare, parte din Grupul Garanti Romania, unul dintre cele mai dinamice si inovatoare grupuri financiare din Romania, isi imbunatateste comunicarea cu clientii si lanseaza un website interactiv, unde acestia au acces direct la ofertele companiei si la aplicatii inteligente menite sa le faciliteze interactiunea.

Noul website este accesibil la www.garanti-ipotecare.ro si se inscrie in strategia companiei de a fi cat mai aproape de clientii sai, astfel incat sa le poata oferi servicii si produse cat mai adaptate nevoilor acestora. In acest sens, platforma nou lansata pune la dispozitia tuturor celor care doresc sa aplice pentru un credit ipotecar o serie de aplicatii care simplifica procesul de interactiune cu compania.

Una dintre aceste aplicatii este Calculatorul de Credit, un instrument complex care permite calcularea automata a ratelor pe care un potential client le-ar plati in diverse conditii de contractare a unui credit. 

Clientii pot aplica direct pentru un credit, urmand apoi sa fie contactati de catre un consultant Garanti Credite Ipotecare, in maximum doua zile lucratoare.

O alta facilitate o reprezinta accesul la zona Platforma Online Client, unde clientii companiei isi pot verifica permanent situatia financiara a contractului de credit.

"Garanti Credite Ipotecare se aliniaza strategiei Grupului Garanti, de a inova prin produse si servicii. Era deci firesc ca si prezenta online a companiei sa faciliteze accesul clientilor si potentialilor clienti la oferte dedicate, astfel incat interactiunea cu acestia sa creasca si la fel si gradul lor de satisfactie cu privire la serviciile companiei”, spune Bogdan Dobre, Director General Garanti Credite Ipotecare.

Accesand sectiunea "Oportunitati” din cadrul noii platforme online, clientii pot solicita cele mai noi oferte speciale si se pot abona la newsletter-ul lunar.

Pentru cei care sunt mereu pe fuga, website-ul ofera o aplicatie pentru telefonul mobil, printr-un cod QR. Clientii si potentialii clienti au posibilitatea de a descarca aplicatia si pot aplica pentru un credit direct de pe telefoanele lor mobile.

"Avem ca scop cresterea eficientei si construirea unei relatii durabile cu clientii nostri, bazate pe facilitatile pe care le oferim si pe gradul inalt de personalizare a ofertelor”, spune Bogdan Dobre, Director General Garanti Credite Ipotecare.

Despre Garanti Credite Ipotecare

Garanti Credite Ipotecare este brandul sub care functioneaza compania Domenia Credit IFN SA, parte din Grupul financiar-bancar Garanti. 

Garanti Credite Ipotecare este prima si cea mai mare societate de credit ipotecar specializata in oferirea de credite pentru achizitie, renovare si construire de locuinte si pentru achizitie de teren, precum si credite de nevoi personale cu ipoteca si credite de consolidare a datoriilor. 

La sfarsitul anului 2010, actionarul majoritar al Domenia Credit IFN SA a devenit Turkiye Garanti Bankasi, cea de-a doua banca privata ca marime din Turcia, care detine 100% din actiuni. In urma acestei modificari a actionariatului, Domenia a fost inclusa in Grupul financiar bancar Garanti, continuandu-si activitatea sub brandul Garanti Credite Ipotecare. 

 Pentru mai multe informatii, vizitati www.garanti-ipotecare.ro.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: