Pachetul Junior Plus de la Banca Romaneasca si Garanta ii asigura copilului tau un viitor financiar sigur

Data publicarii: 30-05-2013 | Finante-Banci

Banca Romaneasca, in parteneriat cu compania Garanta Asigurari, parte a grupului National Bank of Greece, a lansat pachetul Junior Plus, un produs dedicat parintilor si copiilor cu varste cuprinse intre 1 si 17 ani, care imbina flexibilitatea unui cont curent cu o dobanda atractiva cu protectia oferita de o asigurare de viata cu componenta de economisire.

Varsta maxima a copilului (asiguratul si beneficiarul politei) la maturitatea politei de asigurare nu poate depasi 27 de ani, iar durata asigurarii este de minimum 10 ani si de maximum 26 de ani.

"Pachetul Junior Plus este dedicat persoanelor care se gandesc la viitorul copiilor si iau in considerare ca o suma de bani stransa de-a lungul copilariei poate constitui un mare avantaj pentru acesta la inceputul vietii adulte - poate finanta deschiderea propriei afaceri sau achitarea avansului la cumpararea unei locuinte. Pachetul Junior Plus poate fi accesat de parintii copilului sau de rudele apropiate (fratele, sora, unchiul etc.)”, a declarat Cristina Dinescu, Product Manager Sector Bancassurance Banca Romaneasca.

Pachetul Junior Plus contine un cont curent cu o dobanda variabila de 3,8% pe an si o asigurare de viata cu acumulare de capital pentru copii. Pentru activarea pachetului clientul trebuie sa depuna o suma minima de 100 de lei. Plata primelor de asigurare se va face foarte comod pentru client, printr-o instructiune data bancii la semnarea contractului. De asemenea, clientii au posibilitatea de a stabili suma asigurata pornind de la prima de asigurare pe care si-o pot permite si se pot bucura de flexibilitate in alegerea frecventei de plata, care poate fi lunara, trimestriala, bianuala sau anuala.

In plus, asigurarea de viata cu acumulare de capital Junior Plus ofera, pe langa protectia prin asigurare, certitudinea economisirii constante a unei sume de bani printr-un efort financiar esalonat pe o perioada mai mare de timp. Sprijinul financiar este garantat chiar si in situatia nefericita a invaliditatii permanente/ a decesului, ca urmare a unei boli sau a unui accident, a persoanei care a incheiat asigurarea pentru copil. In aceasta situatie Garanta Asigurari va prelua plata primelor de asigurare, astfel ca, la maturitatea politei, asiguratul va primi suma asigurata garantata.

Parintii pot obtine mai multe informatii despre cum pot asigura viitorul financiar al copiilor prin pachetul Junior Plus, chiar de la reprezentantii Bancii Romanesti, care se vor afla in perioada 30 mai 

- 2 iunie la Targul de cadouri pentru copii din incinta Iris Titan Shopping Center din Bucuresti, dar si sambata, 1 iunie, in Parcul Tineretului din Capitala, la evenimentul "Academia de Joaca”.

Nu uitati ca beneficiile copiilor pot fi cu atat mai mari cu cat bagajul de cunostinte financiar-bancare al adultilor este mai complet. Prin prezenta consultantilor Bancii Romanesti la cele doua evenimente, institutia continua demersurile de educare a publicului larg cu privire la beneficiile si costurile produselor bancare, vorbind "pe limba” clientilor sai.

Despre Banca Romaneasca

Banca Romaneasca este una dintre institutiile financiare importante care activeaza pe piata din Romania oferind clientilor sai, persoane fizice si juridice, o gama larga de produse si servicii de calitate adaptate nevoilor fiecaruia. Cu un capital social de peste 700 milioane lei si o retea nationala de sucursale in majoritatea oraselor importante ale tarii, Banca Romaneasca are 21 ani de activitate pe piata bancara din Romania. In octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din sud-estul Europei, National Bank of Greece (NBG), a cumparat pachetul majoritar de la Banca Romaneasca, detinand in prezent 99,279% din capitalul social al acesteia. 

Banca Romaneasca este una dintre cele mai lichide banci de pe piata locala, cu un indice de solvabilitate de 20,63%, comparativ cu o medie a sistemului de 14,64% si un minim prudential reglementat de BNR, de 10%. 

In paralel, NBG este, in prezent, banca cu cele mai mari lichiditati din sud-estul Europei, fiind lider de piata in Grecia din punctul de vedere al depozitelor atrase. National Bank of Greece este cel mai vechi si cel mai mare grup financiar din Grecia, fiind fondat in anul 1841 si listat la Bursa de Valori din Atena inca din anul 1880. Incepand cu octombrie 1999, grupul este listat si la Bursa de Valori din New York (NYSE). National Bank of Greece are o experienta de 172 de ani, cu o puternica prezenta internationala prin cele peste 1.600 de unitati bancare. 

www.banca-romaneasca.ro


Ultimele stiri pe BankNews.ro: