Pentru ca cei mici sunt de pus in rama, BRD Finance si Carrefour ofera un bonus inedit de 1 iunie

Data publicarii: 30-05-2013 | Finante-Banci

Doar pe 1 iunie 2013, clientii care semneaza un contract pentru emiterea cardului Carrefour MasterCard vor primi o rama foto speciala pentru poza copiilor sau a celor dragi lor

Intrucat si-a propus sa fie cat mai simplu, transparent si de incredere, cardul de credit Carrefour ii va surprinde placut pe cei care semneaza un contract de emitere pe data de 1 iunie 2013. Clientii vor primi pe loc o rama foto cu design special pentru copii, pe care o pot folosi pentru a expune poze cu cei mici sau cu persoanele dragi din viata lor. Pot beneficia de acest bonus inedit toti cei care solicita un card cu sau fara prima cumparatura, conform Regulamentului disponibil la operatorii Servicii Financiare din hipermarketurile participante si pe www.carrefour.ro. 

Mereu alaturi de prietenii sai, cardul Carrefour le ofera posesorilor numeroase promotii si facilitati de plata la utilizarea ulterioara in hipermarketurile Carrefour - bani inapoi pe card, rate cu 0% dobanda pentru produse alimentare si electro-IT, rambursarea cu 0% dobanda a sumelor in timpul perioadei de gratie de pana la 47 zile si cadoul dulce aniversar. Toate aceste avantaje sunt prezentate cat se poate de transparent pe site-ul www.carrefour.ro, precum si in cadrul materialelor disponibile la operatorii Servicii Financiare.

In ceea ce priveste obtinerea cardului Carrefour MasterCard, solicitarea de emitere se proceseaza foarte rapid, doar pe baza actului de identitate si a unui document care sa ateste veniturile (adeverinta de salariu sau talon de pensie), totul desfasurandu-se in timpul unei simple vizite intr-un hipermarket Carrefour. Operatorii birourilor de Servicii Finaciare vor oferi pe loc, in maximum 10 minute, un prim raspuns, iar ulterior, in cel mult 2 ore, dupa semnarea contractului, clientii pot merge acasa cu produsele dorite.

Inca de la inceputul anului, prin sloganul "Prietenul tau cel mai bun”, cardul Carrefour si-a propus sa comunice simplu si transparent despre beneficiile si caracteristicile sale, sa fie alaturi de posesori in momentele dificile dinaintea salariului sau atunci cand acestia au nevoie de un imprumut, fara dobanda. Cu prilejul aniversarii Carrefour a 12 ani de activitate in Romania, cardul Carrefour pregateste campanii surpriza pentru a rasplati fidelitatea tuturor clientilor sai.

Despre BRD Finance IFN S.A.

Membra a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul grupului Societe Generale, BRD Finance IFN S.A. beneficiaza de experienta internationala a Grupului in acordarea creditelor de consum. Compania este activa pe piata romaneasca din aprilie 2004, devenind rapid liderul pietei creditelor de consum. De-a lungul timpului, strategiile de dezvoltare au sustinut cresterea puternica a companiei si au determinat crearea si consolidarea de parteneriate cu firme importante din domenii precum: retail, PVC, IT&C, electronice si electrocasnice, mobila, auto si publicistica.  BRD Finance administreaza in prezent o gama diversificata de produse si servicii financiare, oferind atat credite de consum, cat si carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale. 

Despre Carrefour Romania S.A.

Cu peste 9.900 de magazine in 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul 1 in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirma ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienti din Europa, Asia si America Latina. Cu peste 3 miliarde de operatiuni la casa, prin intermediul tuturor activitatilor sale, Grupul isi asuma responsabilitati economice, sociale si de mediu si garanteaza pentru calitatea produselor sale si securitatea clientilor sai. 

In Romania, Grupul Carrefour numara 116 magazine dintre care 24 hipermarket-uri "Carrefour”, 68 supermarket-uri "Market”, si 24 magazine de proximitate "Express”.



Ultimele stiri pe BankNews.ro: