Global Finance & Leasing IFN va lua un credit de 1,5 milioane euro de la BCR

Data publicarii: 02-11-2006
Actionarii societatii Global Finance & Leasing IFN au hotarat contractarea unei linii de finantare in valoare de 1,5 milioane euro de la BCR, pentru finantarea contractelor de leasing avand ca obiect bunuri noi si second-hand, a anuntat, joi, Monitorul Oficial. Actionarii Global Finance & Leasing IFN au decis ca garantarea acestei linii de finantare sa se faca prin garantie reala mobiliara asupra bunurilor ce constituie obiectul contractelor de leasing, cesiunea creantelor rezultate din contractele de leasing pentru care se solicita finantarea, precum si prin cesiunea politelor de asigurare incheiate pentru bunurile care fac obiectul contractelor de leasing pentru care se solicita finantarea.

La inceputul lunii octombrie a acestui an, actionarii Global Finance & Leasing au aprobat contractarea a doua linii de credit de la Banca Romaneasca, in valoare cumulata de 1,178 milioane euro (4,16 milioane lei), din care cea mai mare parte urma sa fie destinata finantarii activitatii de leasing.

Potrivit statisticilor Asociatiei Societatilor de Leasing din Romania, Global Finance & Leasing a finantat bunuri in valoare de 4,17 milioane euro in primul semestru al anului 2006. Compania are un capital social de 4,65 milioane lei si se ocupa cu leasingul financiar si operational pentru autovehicule, echipamente si dotari medicale.

In 2005, Global Finance & Leasing IFN a inregistrat un profit net de 713.823 lei si o cifra de afaceri de 19,53 milioane lei.

Sursa: NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: