Xerox participa la aniversarea Carrefour cu o promotie pentru WorkCentre 3045B

Data publicarii: 13-06-2013 | IT&C

Xerox Romania este prezent cu o promotie pentru echipamentul WorkCentre 3045B in catalogul aniversar al Carrefour, la implinirea a 12 ani de cand retailer-ul se afla in Romania. 

Xerox ofera cate un voucher cadou, in valoare de 50 de lei, pentru fiecare echipament WorkCentre 3045B achizitionat din hypermarket-urile Carrefour din Bucuresti si din tara, in perioada 12-26 iunie.  

"Desi suntem prezenti cu produse in Carrefour de doar cateva luni, parteneriatul nostru cu retailer-ul a fost unul foarte frumos, produsele noastre au fost foarte bine primite de catre clienti, atat in perioada promotiilor, cat si in afara acestora”, afirma  Florina Seres, Channels Director Xerox Romania. "Prin aceasta promotie pentru WorkCentre 3045B ne dorim sa le oferim un avantaj in plus clientilor la zi de sarbatoare.”  

Pe rafturile retailer-ului se afla imprimantele Xerox Phaser 3040 si Xerox Phaser 6000 alaturi de consumabilele originale. Clientii Carrefour au la dispozitie si o serie de materiale informative despre echipamentele Xerox, cu specificatiile tehnice si cu avantajele fiecaruia in parte. 

 "Promotia Xerox se inscrie in lista surprizelor pe care le-am pregatit cu prilejul implinirii a 12 ani de activitate pe piata romaneasca. Campioni ai preturilor mici, angajatii Carrefour isi asteapta clientii cu promotii avantajoase, evenimente si concursuri aniversare, special croite pentru ei,” afirma Andreea Mihai, Director Marketing al Carrefour Romania.

Echipamentele Xerox Phaser 3040 si WorkCentre 3045 sunt cele mai mici, mai rapide si mai accesibile echipamente din clasa lor, destinate in special birourilor mici si mijlocii. Acestea includ tehnologii performante de imprimare, tiparesc documente la o calitate inalta, sunt foarte usor de manevrat, reduc impactul asupra mediului si au cel mai mic pret pe pagina, pe segmentul low entry din piata laser. 

Xerox Phaser 3040 are 208 mm inaltime, aproape cat latimea unei coli de hartie A4 si tipareste la o viteza de pana la 24 de pagini pe minut. WorkCentre 3045 copiaza, scaneaza si imprima la o viteza de 24 de pagini pe minut. Acestea au la baza motorul de imprimare Hi-Q LED, aceeasi tehnologie utilizata de cateva dintre cele mai performante echipamente Xerox, proiectate special pentru arta grafica. 

Xerox Phaser 6000 este cea mai mica imprimanta laser color de pe piata. Este extrem de fiabila, asigura o productivitate crescuta, o calitate remarcabila a imaginii si are la baza tehnologii avansate, asemenea echipamentelor ultra-performante din domeniului artelor grafice. Destinata biroului de acasa, imprimanta color Xerox Phaser 6000 asigura culori vii si o claritate impresionanta a imaginii, consuma putina energie si ocupa un spatiu foarte mic. Echipamentul accepta o gama variata de tipuri de hartie, cu dimensiuni si grosimi diverse, de la etichete si carduri, pana la plicuri. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: