Garanti Bank ofera clientilor care isi refinanteaza imprumuturile o pauza de trei luni de la plata ratelor

Data publicarii: 13-06-2013 | Finante-Banci

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare banci de pe piata locala, lanseaza o campanie de refinantare prin care le ofera persoanelor care doresc sa isi refinanteze datoriile o pauza de trei luni de la plata ratelor. Oferta este valabila in primii trei ani de credit, numai dupa achitarea primelor trei rate.

Celor care vor sa refinanteze un imprumut, overdraft sau card de credit, Garanti Bank le ofera oportunitatea de a-si refinanta toate imprumuturile de la alte banci printr-un singur produs avantajos.

Clientii beneficiaza de o perioada de rambursare extinsa pe maximum 30 de ani, niciun comision si evaluarea gratuita a imobilului folosit ca garantie pentru imprumuturile contractate pana pe 30 iunie 2013.

"Dorim sa facilitam accesul clientilor la imprumuturi eficiente si sa le oferim un singur produs cu mai multe beneficii: fara comisioane, evaluarea gratuita a imobilului adus in garantie si o perioada extinsa de rambursare. Prin campania de refinantare ne adresam persoanelor care au datorii la mai multe banci, pentru a le usura procesul de rambursare si a-i ajuta sa-si micsoreze datoriile”, spune Anca Motca, Director General Adjunct Garanti Bank.

Oferta de refinantare este valabila pentru toate tipurile de imprumuturi. Creditele de refinantare pot fi contractate atat in lei, cat si in euro. Suma maxima pentru un credit de nevoi personale cu garantii pentru refinantare este de 300.000 de euro, in timp ce la creditul imobiliar pentru refinantare nu exista un prag maxim.  Persoanele care doresc sa beneficieze de oferta isi pot lasa datele de contact pe www.refinantam.ro, urmand sa fie contactati de un reprezentant Garanti Bank. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: