Oferta promotionala dedicata clientilor care isi deschid conturi de incasare a subventiilor la OTP Bank

Data publicarii: 18-06-2013 | Finante-Banci

OTP Bank Romania anunta lansarea ofertei promotionale la deschiderea conturilor de incasare a subventiilor acordate agricultorilor si fermierilor.

Astfel, clientii care deschid un cont de incasare a subventiilor la OTP Bank Romȃnia, pȃna la 31 iulie 2013, beneficiaza de multiple avantaje, in functie de forma lor de organizare:

Clientii persoane juridice beneficiaza de pachetul OTP Smart Business gratuit, timp de 3 luni. Gratuitatea se aplica la pachetele de baza nou constituite;

Clientii persoane fizice autorizate/ intreprinderi individuale/ intreprinderi familiale beneficiaza de 50% reducere la abonamentul perceput pentru pachetele Practic sau Dinamic, pe o perioada de 3 luni  SAU comision ZERO de administrare a contului curent, in primele 3 luni incepand cu momentul deschiderii contului de incasare a subventiilor; 

Clientii producatori agricoli individuali beneficiaza de comision ZERO de administrare a contui curent, in primele trei luni incepand cu momentul deschiderii contului de incasare a subventiilor. 

"Agricultura este o ramura importanta a economiei locale, a carei dezvoltare poate contribui substantial la cresterea economica a Romaniei, asadar sustinerea producatorilor agricoli se inscrie in strategia pe termen lung a OTP Bank Romania. Avem incredere in dezvoltarea agriculturii romanesti si venim in sprijinul fermierilor si a micilor intreprinzatori din acest domeniu printr-o oferta variata de instrumente financiare, adaptate nevoilor reale ale acestora”, a declarat Roxana Hidan, Director Directia IMM, OTP Bank Romȃnia.

Oferta OTP Bank pentru domeniul agricol cuprinde posibilitatea prefinantarii subventiilor APIA (credite pentru prefinantarea subventiilor acordate beneficiarilor masurii 215 - plati privind bunastarea animalelor - pasari si porcine; credit pentru prefinantarea subventiilor acordate pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii platilor nationale directe complementare in sectorul zootehnic la speciile bovine si ovine/ caprine; credit pentru prefinantarea subventiilor SAPS) si creditarea in vederea achizitiei de terenuri agricole.

OTP Bank le ofera clientilor sai consiliere in intocmirea documentatiei necesare accesarii acestor credite si un raspuns rapid.

OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. Cu o abordare definita prin responsabilitate, angajament si profesionalism, OTP Bank Romania intelege nevoile clientilor si contextul actual al pietei si este un partener de incredere in furnizarea de servicii financiare. 

OTP Bank ofera servicii financiare universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de peste 1500 de unitati, ATM-uri si canale electronice.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: