Falimentele au crescut de patru ori oferta de bunuri a lichidatorilor

Data publicarii: 19-06-2013 | Finante-Banci

Numarul bunurilor vandute de lichidatori, prin intermediul Executari.COM, a crescut de aproape patru ori in perioada ianuarie-mai 2013, comparativ cu perioada similara din 2012 si a urcat de la 1.557 la 5.599, pe fondul falimentelor din economie.

"Procedurile de faliment, incepute in anii anteriori se apropie de finalizare in aceasta perioada si asa se explica cresterea fara precedent si volumul mare de oferte de echipamente, utilaje, electronice, electrocasnice, mobilier, imobile, precum si produse de marochinarie, imbracaminte sau incaltaminte”, a declarat Elena Puica, directorul comercial al Executari.COM.

Preturile de vanzare sunt mai mici decat in anii anteriori. Mai exact, un abator se vinde "in bloc” la pretul de 15.840 euro, iar un aparat diagnoza auto pentru service este evaluat la 1.322 de euro.

 Mobilierul pentru un bar porneste de la 1.944 euro, in timp ce un teren de 728 de metri, aflat in orasul Sibiu, in prelungirea strazii Sacel, costa 14.560 euro. Un set de piese auto noi este evalut la 2.300 euro. Precizam ca toate preturile sunt fara TVA.

"Pentru a incuraja lichidatorii sa scoata la vanzare, transparent, pe piata si mai multe bunuri, Executari.COM a lansat recent o campanie promotionala, la nivel national,  care le destinata exclusiv, fiind valabila pana la sfarsitul lunii iunie”, a mai spus directorul comercial al Executari.COM.

De asemenea, numarul total de bunuri executate silit in intervalul ianuarie - mai 2013, ale caror anunturi de vanzare au fost publicate pe site-ul Executari.COM a ajuns la 11.790, in crestere semnificativa fata de anul trecut, cand pentru tot anul 2012 s-au inregistrat 8.395 de anunturi de bunuri.

Pe Executari.COM, sunt publicate lunar mii de anunturi pentru masini, apartamente si case, care au reduceri de preturi cuprinse intre 6% si 50%. 

Persoanele interesate sa participe la o licitatie trebuie sa indeplineasca o singura conditie: sa depuna garantia de 10% din pretul de pornire, pe care o vor recupera in cazul in care nu castiga licitatia. De asemenea, oricine poate obtine gratuit detaliile de pe Executari.COM sau de la avocatii colaboratori ai site-ului.

Despre Executari.COM

Executari.COM, portalul numarul 1 in executari silite, centralizeaza anunturile de bunuri executate de la banci, firme de leasing, agentii fiscale, executori judecatoresti si lichidatori. Executari.COM este singurul site important de profil, unde clientul are acces GRATUIT la informatii, nefiind necesara plata vreunui comision, nici macar in cazul in care persoana interesata achizitioneaza unul dintre bunurile prezentate. Din ianuarie 2010, de la infiintare si pana in prezent, Executari.COM a fost vizitat de peste 1.500.000 de vizitatori unici si are peste 44.000 de abonati la newsletter. Executari.COM asigura suport tehnic pentru cei care au nevoie de studii, statistici sau legi in vigoare din domeniul executarilor silite. Echipa Executari.COM furnizeaza gratuit sfaturi legate de executarile silite si, la cerere, poate facilita accesul celor interesati la consultatii in materie de la partenerii nostri, profesionisti recunoscuti in domeniu.