The Sun: BACAU, orasul cu cei mai multi hoti de bancomate din lume

Data publicarii: 19-06-2013 | Finante-Banci

Jurnalistii de la tabloidul britanic The Sun au realizat un reportaj despre orasul Bacau pe care il descriu la inceput ca a fost unul dintre cele mai sarace orase din Romania, unde oamenii se duceau in fabrici pentru a-si castiga existenta. Bacaul a luat o cu totul alta infatisare in ultimii ani, unde pe strazi si la mall observi cele mai scumpe masini.

De la Porsche, Mercedes, Range Rover si BMW, bacauanii au gusturi pentru masini de lux. In plus, la restaurante se serveste sampanie, caviar si nu lipsesc barurile si cluburile de noapte.

The Sun scrie ca Bacau este orasul cu cei mai multi hoti de bancomate din lume, de aceea oamenii din acest oras sunt bogati. Potrivit unui raport al politiei din Marea Britanie, 9 din 10 furturi comise la bancomate sunt comise de romani, iar 70 la suta dintre aceastea chiar de persoane ce provin din Bacau. Aurelian Zlati, fost fotbalist care a jucat la FCM Bacau, dar si in strainatate, a fost condamnat la inchisoare pentru 21 de luni pentru clonare de carduri.

Un avocat roman confirma ca furturile sunt 75 la suta din economia orasului. 

Bunu, un bacauan de 34 de ani, alaturi de un grup de persoane au pus mana pe suma de 1 milion de lire sterline, dupa ce au clonat 2000 de carduri. Politistii l-au prins si a fost condamnat la cinci ani de inchisoare. 

Jurnalistii britanici continua seria exemplelor de bacauani condamnati la inchisoare pentru clonare si furturi de bani din bancomate.

Sursa: Realitatea.net