Tombola aniversara pentru posesorii cardului Carrefour: 12 vouchere turistice in valoare de cate 1.000 lei

Data publicarii: 25-06-2013 | Finante-Banci

Cu prilejul aniversarii a 12 ani de prezenta pe piata romaneasca, cardul Carrefour le ofera clientilor o campanie speciala: realizand o cumparatura de minimum 500 lei, la semnarea contractului de emitere sau plata la POS, in perioada 13.06.2013-10.07.2013, acestia pot castiga prin tragere la sorti unul din cele 12 vouchere turistice in valoare de cate 1.000 lei.

"TOMBOLA ANIVERSARA CARREFOUR 12 ANI” marcheaza un moment deosebit atat pentru Carrefour Romania, cat si pentru clientii sai, care au de partea lor un adevarat campion al preturilor mici de peste 12 ani. In acest context, cardul Carrefour este din nou alaturi de prietenii sai pentru a-i surprinde cu  invitatia de a participa la o tombola cu premii constand in 12 vouchere turistice. Acestea au valoarea individuala neta de 1.000 lei si pot fi utilizate pentru achizitia de vacante din cadrul agentiilor TUI Travel Center prin Eurolines. 

La tombola sunt inscrisi clientii care semneaza contract de emitere pentru un card Carrefour MasterCard cu prima cumparatura de min. 500 lei, precum si clientii care platesc prin card Carrefour cumparaturi de minimum 500 lei, printr-o singura tranzactie, in hipermarketurile Carrefour. Perioada de desfasurare a campaniei este 13.06.2013-10.07.2013, iar extragerea castigatorilor voucherelor va avea loc pe 26.07.2013. Regulamentul tombolei este disponibil la operatorii birourilor Servicii Financiare din hipermarketurile Carrefour si pe www.carrefour.ro.

Mereu alaturi de prietenii sai, cardul Carrefour le ofera posesorilor numeroase promotii si facilitati de plata la utilizarea ulterioara in hipermarketurile Carrefour- bani inapoi pe card, rate cu 0% dobanda pentru produse alimentare si electro-IT, rambusarea cu 0% dobanda a sumelor in timpul perioadei de gratie de pana la 47 zile si cadoul dulce aniversar. Toate aceste avantaje sunt prezentate transparent pe site-ul www.carrefour.ro, precum si in cadrul materialelor disponibile la operatorii Servicii Financiare.

Despre BRD Finance IFN S.A.

Membra a Diviziei de Servicii Financiare Specializate din cadrul Groupe Societe Generale, BRD Finance IFN S.A. beneficiaza de experienta internationala a Grupului in acordarea creditelor de consum. Compania este activa pe piata romaneasca din aprilie 2004, devenind rapid liderul pietei creditelor de consum. De-a lungul timpului, strategiile de dezvoltare au sustinut cresterea puternica a companiei si au determinat crearea si consolidarea de parteneriate cu firme importante din domenii precum: retail, PVC, IT&C, electronice si electrocasnice, mobila, auto si publicistica.  BRD Finance administreaza in prezent o gama diversificata de produse si servicii financiare, oferind atat credite de consum, cat si carduri de credit, credite auto sau credite de nevoi personale. 

Despre Carrefour Romania S.A.

Cu peste 9.900 de magazine in 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul 1 in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirma ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienti din Europa, Asia si America Latina. Cu peste 3 miliarde de operatiuni la casa, prin intermediul tuturor activitatilor sale, Grupul isi asuma responsabilitati economice, sociale si de mediu si garanteaza pentru calitatea produselor sale si securitatea clientilor sai. 

In Romania, Grupul Carrefour numara 119 magazine dintre care 24 hipermarket-uri "Carrefour”, 68 supermarket-uri "Market”, si 27 magazine de proximitate "Express”.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: