Digi Animal World organizeaza concursul cu premii invitatii la expozitia Fluturi tropicali vii de la Muzeul Antipa

Data publicarii: 02-07-2013 | Media

Concursul "FLUTURII TROPICALI VII, DIN PERSPECTIVA TA”

In perioada 1 - 21 iulie 2013, televiziunea de documentar Digi Animal World organizeaza pentru telespectatorii sai si pentru fanii paginii sale de Facebook, un concurs cu 30 de premii constand in:

  • 9 invitatii a cate 4 persoane la expozitia "Fluturi tropicali vii” din gradina interioara a "Muzeului Antipa” si la expozitia permanenta a muzeului;
  • 14 seturi de Lego; 
  • 7 seturi de tenis.

La concursul "Fluturii tropicali vii, din perspectiva ta!” poate participa oricine are talent la desen si poate realiza manual o lucrare reprezentand un fluture (orice forma de desen, pictura, schita sau culori). Lucrarea va fi fotografiata si transmisa catre Digi Animal World, organizatorul concursului, printr-o aplicatie postata atat pe pagina de socializare a televiziunii, www.facebook.com/DigiAnimalWorldRo, cat si pe site-ul acesteia, http://www.digi-animalworld.tv/. Selectia celor mai bune lucrari va fi facuta de catre  un juriu format din doi cunoscuti cercetatori in lepidoptere (fluturi), Dr. Mihai Stanescu si Dr. Ionut Stefan Iorgu, care vor lua in considerare in alegerea premiantilor, urmatoarele criterii: 

  • respectarea principiilor generale ale morfologiei fluturilor
  • acuratetea desenului
  • creativitatea.

Cei care au talent si creativitate si sunt interesati de unul dintre premiile oferite de Digi Animal World, pot intra in concurs cu minim un desen si maxim 21 desene realizate manual, cate unul pentru fiecare zi de concurs. Juriul va alege in fiecare zi de luni din perioada mentionata, cate 10 dintre desenele transmise in saptamana anterioara. Digi Animal World va anunta castigatorii pe toata perioada concursului, pe site-ul http://www.digi-animalworld.tv si pe Facebook, la www.facebook.com/DigiAnimalWorldRo. 

Castigatorii premiilor oferite de televiziunea de documentar vor avea astfel posibilitatea de a vedea, in perioada 8 - 31 iulie 2013, peste 30 de specii de fluturi exotici, zburand liber in sera special amenajata in gradina "Muzeului Antipa”, dar pot avea si ocazia de a fi martori la "nasterea” unui fluture care-si paraseste invelisul de nimfa. Vizitatorii se pot bucura de frumusetea si gratia acestor insecte, avand la dispozitie si informatii complete despre ele: denumirea speciei, tarile de origine, preferintele biologice si ecologice etc.

"Ne propunem sa atragem  tinerii si copiii catre o cunoastere activa a lumii care ne inconjoara. Ne bucuram sa ii gasim in fata televizoarelor, urmarind documentarele Digi Animal World, vorbim cu ei pe pagina noastra de Facebook despre zonele lor de interes si despre lucrurile pe care vor sa le afle, dar le oferim suplimentar, posibilitatea de cunoastere directa a mediului pe care il expunem in documentarele noastre. Suntem convinsi ca experienta high definition pe care le-o oferim, le stimuleaza imaginatia si naste noi intrebari despre o alta lume, cea in care ii invitam sa exploreze. Si vrem sa le multumim oferindu-le acum si o experienta complet nemijlocita, invitandu-i in lumea fluturilor tropicali”, spune Bogdan Chiritoiu, Manager Digi Animal World.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: