Biletele CFR Calatori achizitionate de la terminalele ZebraPay beneficiaza de reduceri de 7,85%

Data publicarii: 02-07-2013 | Turism

Clientii CFR Calatori isi pot cumpara, in perioada 1 iulie - 30 septembrie, bilete de tren de la terminalele de plati electronice ZebraPay, cu o reducere suplimentara de 7,85%, informeaza, luni, compania.

Noul serviciu de cumparare a biletelor de tren este pus la dispozitia clientilor prin intermediul a peste 600 de terminale aflate in puncte de maxima concentrare a traficului din 90 de localitati, printre care: Bucuresti, Iasi, Constanta, Braila, Galati, Bacau, Focsani, Piatra Neamt, Ploiesti, Buzau, Targoviste, Targu Jiu, Cluj Napoca, Timisoara etc.  

Terminalele ZebraPay sunt amplasate  in marile spatii comerciale, magazine de cartier cu program extins sau non-stop, piete, benzinarii, in universitati private/de stat si campusuri universitare. Acestea functioneaza cu tehnologie touchscreen si sunt usor de utilizat. Calatorii trebuie doar sa selecteze datele de calatorie, ruta, tipul de tren si clasa de rezervare: la vagon clasa 1 si a 2-a, la vagon cuseta, de dormit cu doua paturi, dormit single. 

Reducerea se acorda la suma finala, dupa ce au fost aplicate si alte eventuale discount-uri acordate de CFR Calatori, cum este reducerea de 10% pentru cumpararea unui bilet dus-intors, reducerea de pana la 25% pentru cumpararea cu anticipatie, reducerea de fidelitate la calatoria cu mai multe trenuri. 

Potrivit CFR, biletele sunt nominale, iar plata lor se poate face numerar sau cu carduri ZebraPay cu minimum 24 de ore fata de data si ora inceperii calatoriei. 

Reducerile se aplica la biletele pentru adulti, copii, elevi si studenti (posesori de legitimatie de transport, nu cupoane) si la biletele dus-intors optional pentru adulti si copii, numai la trenuri cu regim de rezervare a locurilor obligatoriu sau facultativ (IC, IR, Regio Expres) din trafic intern. 

CFR Calatori precizeaza ca biletul nu permite modificarea datelor de calatorie (anticiparea amanarea sau intreruperea calatoriei), iar renuntarea la calatorie se face cu cerere la statiile de cale ferata. 

Serviciul de achizitionare a biletelor de tren CFR Calatori prin intermediul terminalelor ZebraPay este disponibil permanent. 

ZebraPay este o companie ce ofera cea mai simpla si rapida metoda de efectuare a platilor electronice prin terminale de plata de tip self-service. Prin terminalele ZebraPay pot fi efectuate plati cu numerar pentru o gama larga de produse si servicii. O interfata prietenoasa si usor de utilizat, rapiditatea si securitatea tranzactiilor, calitatea serviciilor sunt doar cateva dintre avantajele terminalelor de plata ZebraPay. 

Terminalele ZebraPay sunt amplasate in marile retele de retail precum Kaufland, Billa, Cora, Real, Carrefour, in universitati, centre comerciale, piete si magazine de proximitate. 

Sursa: AGERPRES/

Ultimele stiri pe BankNews.ro: