MasterCard Elite Days in iulie: clipe placute si discount de 20% la nota de plata, in restaurantul Gargantua

Data publicarii: 03-07-2013 | Diverse

Promotia, valabila in fiecare zi de miercuri din luna iulie, este disponibila posesorilor de carduri MasterCard participante in programul MasterCard Elite

In asteptarea weekend-ului, cand au ocazia sa evadeze din atmosfera torida a orasului, bucurestenii pot gasi refugiul perfect pe terasa restaurantului cu specific mediteranean Gargantua in the Park. In plus, in zilele de miercuri din luna iulie, aici ii asteapta o reducere speciala, de 20%.

Toate notele de plata achitate  cu unul dintre cardurile participante in programul MasterCard Elite - Gold, Platinum, World, World Elite si Corporate MasterCard - beneficiaza de o extra-reducere de 13%, ce se adauga discount-ului standard de 7%, disponibil pe tot parcursul anului in cadrul programului.

Astfel, MasterCard Elite vine cu o noua invitatie tentanta pentru posesorii de carduri participante. Acest program anual le aduce clientilor un tratament preferential, oferte exclusive si bonusuri speciale, de fiecare data cand isi folosesc cardul la unul dintre comerciantii parteneri.

MasterCard Elite include 100 de branduri locale si internationale, totalizand peste 200 de locatii, din categorii precum frumusete & sanatate, moda, servicii hoteliere, restaurante, inchirieri masini, decoratiuni si produse pentru casa, bijuterii si accesorii, florarii si activitati de petrecere a timpului liber. Partenerii programului sunt prezenti in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Timisoara,  Brasov, Sibiu, Oradea, Targu-Mures, Iasi, Suceava, Bacau, Craiova, Deva, Ploiesti si Bistrita. 

Lista completa a comerciantilor este disponibila la adresa http://www.mastercard.com/ro/personal/ro/offers/premium.