Ponta: Am discutat cu Fenechiu sambata despre ce era mai important; astept decizia PNL pentru portofoliul Transporturilor

Data publicarii: 15-07-2013 | Politica

Premierul Victor Ponta a declarat ca s-a intalnit sambata cu fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, cu care a discutat ''despre ce era mai important'', iar luni urmeaza sa preia interimatul.

"Am stat o ora de vorba, am discutat despre ce era mai important si acum ne vedem la minister la ora 13,00", a spus liderul USL, la sediul central al PSD. 

Intrebat daca intalnirea a fost in Bucuresti, Victor Ponta a aratat: "Nu, am fost eu unde era dansul". 

In ceea ce priveste inlocuitorul lui Fenechiu, Ponta a spus ca ii cunoaste foarte bine pe cei doi liberali - Ovidiu Silaghi si Mugur Cozmanciuc - vehiculati a prelua acest mandat. 

"Amanoi au fost in Guvern, unul ministru, celalalt secretar de stat. Dar astept decizia celor de la PNL, o discutam, dupa care trebuie sa-i propun presedintelui", a adaugat premierul. 

Intrebat daca ia in calcul o comasare a Ministerului Transporturilor cu Ministerul Marilor Proiecte, Victor Ponta a negat acest lucru, precizand ca nu s-a gandit la o astfel de posibilitate. 

Sursa: AGERPRES