Conectare gratuita la internet pentru vizitatorii festivalului Peninsula Cluj-Napoca, prin Digi Wi-Fi de la RCS RDS

Data publicarii: 15-07-2013 | Lifestyle

RCS & RDS a instalat hotspot-uri Wi-Fi in cadrul festivalului si ofera acces gratuit in retea tuturor vizitatorilor 

RCS & RDS, detinatorul celei mai extinse retele de hotspot-uri Wi-Fi din Romania, a instalat hotspot-uri Wi-Fi in cadrul festivalului anual Peninsula, care se va desfasura la Cluj-Napoca in perioada 18 - 21 iulie 2013. Orice vizitator se va putea conecta oricand gratuit la internet in zona de desfasurare a festivalului, pe parcursul intregului eveniment. 

Conectarea se va putea face simplu si rapid, de pe orice device care are optiunea de conectare la retele wireless (telefoane mobile, laptopuri, PC-uri). Vizitatorii festivalului vor putea astfel sa ramana conectati on-line in permanenta, vor putea accesa si posta pe retelele de socializare informatii si fotografii facute la festival, vor comunica pe e-mail si vor citi stirile sau vor cauta informatii oriunde in internet.

Totodata, RCS & RDS asigura infrastructura de comunicatii necesara organizarii si desfasurarii festivalului, oferind "Peninsula” servicii de internet fix si telefonie fixa.

Digi Wi-Fi este serviciul de internet wireless al RCS & RDS prin care compania ofera abonatilor la internet fix si/sau mobil, conexiune gratuita la internet in peste 2.400 locatii din intreaga tara. Cu ocazia festivalului, compania rasplateste toti abonatii la internet,  oferindu-le  40 de invitatii duble cu loc de campare inclus, pentru toate cele 4 zile ale festivalului, printr-un concurs cu tragere la sorti intre utilizatorii care se conecteaza sau care s-au conectat la Digi Wi-Fi cel putin o data in perioada 12 - 15 iulie 2013. Extragerea castigatorilor se face in zilele de 15 si 16 iulie 2013, iar listele finale cu castigatorii vor fi afisate pe www.rcs-rds.ro/concurs/digiwi-fi si pe pagina de Facebook a companiei, www.facebook.com/rcsrds.romania.

Clientii care au abonamente  Digi Net sau Digi Mobil si care nu au activat deja contul gratuit Digi Wi-Fi, il pot activa intr-un cont de client deschis pe www.rcs-rds.ro/contulmeu. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: