Lichidare de stoc in Evocasa Optima 1: 2.350 euro ca sa te muti in prima ta casa

Data publicarii: 16-07-2013 | Imobiliare

Posibila epuizare a fondurilor actuale disponibile prin programul "Prima Casa” aduce cu sine oferte speciale lansate de dezvoltatorii ansamblurilor rezidentiale. Adama, dezvoltatorul imobiliar de top, lider de piata, anunta lichidarea stocului de apartamente din proiectul Evocasa Optima 1 si preturi promotionale inclusiv pentru achizitionarea prin credit "Prima Casa”

Cu un avans incepand de la 2.350 euro, persoanele aflate in cautarea unei locuinte se pot muta imediat intr-unul din ultimele apartamente disponibile in Evocasa Optima 1.

In proiectul aflat in zona Titan - 1 Decembrie din Bucuresti, mai sunt  disponibile 8 unitati de doua si trei camere, dintr-un total de 83 de apartamente. Complexul a ajuns in prezent la un grad de ocupare de 90%. In urmatoarea perioada, preturile pornesc de la 47.000 euro (T.V.A. inclus) pentru un apartament de doua camere si de la 87.000 euro (TVA inclus) pentru o unitate de trei camere si sunt valabile atat pentru achizitionarea prin credit, inclusiv "Prima Casa”, cat si pentru plata cash.

Complexul rezidential Evocasa Optima este amplasat in imediata apropiere a statiei de metrou 1 Decembrie 1918, intr-o zona linistita, inconjurata de spatii verzi, avand asigurata si paza 24 de ore din 24. Prima faza de dezvoltare a proiectului este formata dintr-o cladire moderna de 11 etaje, apartamentele aflate la parter beneficiind si de gradina proprie. Create dupa un concept modular, apartamentele cu un design inteligent pot fi transformate cu usurinta pentru a oferi la nevoie o camera suplimentara.

"Persoanele care locuiau deja in zona si ii cunosteau beneficiile au fost printre primele care au ales proiectul nostru. Trepat insa acestora li s-au alaturat si alte familii, Evocasa Optima bucurandu-se acum de o comunitate bine inchegata. Intrucat la finalul acestei veri vom livra o noua faza de dezvoltare in incinta proiectului, sunt convinsa ca putem finaliza vanzarea ultimelor 8 unitati din Optima 1 in urmatoarea luna”, declara Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama.

Cea de-a doua faza de dezvoltare din cadrul ansamblului - Evocasa Optima 2 - a fost demarata in luna octombrie 2012.

Bine ancorat in contextul pietei si adaptat nevoilor actuale ale potentialilor cumparatori, noile unitati indeplinesc principalele solicitari ale clientilor: suprafete potrivite, compartimentari inteligente in interiorul apartamentelor, dar si amplasarea proiectului in interiorul orasului, fiind bine conectat de alte zone ale Capitalei.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: