Sase statiuni montane din Romania, prezentate touroperatorilor in luna noiembrie

Data publicarii: 22-07-2013 | Turism

Info-evenimentul "Criteriul primei zapezi' va continua si in 2013, in perioada 25-29 noiembrie, si va include sase statiuni montane, se arata intr-un comunicat al Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova, remis luni AGERPRES.

Cea de a II-a editie a evenimentului isi va extinde aria, prin parteneriat cu asociatia similara din Brasov, de la trei zile si trei statiuni prahovene, la sase statiuni montane, cele mai importante la nivel national pentru sporturile de iarna - Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Rasnov si Poiana Brasov. 

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova, initiator al acestui proiect, a lansat invitatii unor touroperatori din tara si strainatate, in special din Franta, Germania, Rusia, Ucraina, Moldova si Romania. 

"Cu aceasta ocazie, va fi lansata si noutatea sezonului, produsul turistic vedeta 'Learn to ski in Romania'. Vom arata ca Romania poate fi o destinatie extrem de competitiva pentru cei care debuteaza in sporturile de iarna, datorita unei infrastructuri imbunatatite, a preturilor mici pentru monitori si a distractiei ieftine", arata Adrian Voican si Christian Macedonschi, organizatorii evenimentului. 

Evenimentul este sustinut de Ministerul Economiei, Autoritatea Nationala pentru Turism, ANAT, autoritati locale si antreprenori din domeniul turismului din cele sase statiuni vizate. Infotripul face parte din caravana 'Vacanta in tara mea' organizata de Federatia Asociatiilor pentru Promovarea Turismului din Romania. 

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului din judetul Brasov (APDT Brasov), fondata in anul 2006 de catre Consiliul Judetean, membru fondator principal, reprezinta un proiect de dezvoltare locala creat intr-un parteneriat public-privat, si are drept scop promovarea unitara a obiectivelor turistice reprezentative ale judetului Brasov pe plan national si international.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: