In exclusivitate pentru operatorii telecom din Romania, Vodafone Romania lanseaza noul Samsung Galaxy Mega

Data publicarii: 26-07-2013 | IT&C


Terminalul revolutionar, dotat cu un generos ecran HD de 6,3”, este disponibil clientilor Vodafone la preturi ce pornesc de la 1 Euro, cu pachetul RED 65 pe doi ani

Vodafone lanseaza, in exclusivitate pentru operatorii din Romania, revolutionarul Samsung Galaxy Mega, terminal ce imbina cu success caracteristicile unui smartphone de top, cu Android 4.2, si functionalitatile unei tablete, prin ecranul generos, de 6,3”, HD.

Clientii Vodafone pot achizitiona noul terminal la preturi ce pornesc de la 1 Euro, impreuna cu pachetul RED 65, cu durata de doi ani. Pachetul RED 65 aduce apeluri si mesaje nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 250 de minute internationale in retelele europene mobile, 4 GB trafic de date, 50 GB spatiu de stocare Cloud si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, pentru 65 Euro/luna. 

Noul terminal este disponibil pentru clientii persoane fizice si in urmatoarele versiuni de abonament:


Tip Abonament (2 ani)

RED 29

RED 45

RED 65

Pret (TVA inclus)

279 Euro

149 Euro

1 Euro

de 1 Euro, cu abonamentul RED Plus, pe o durata de doi ani. Clientii companii pot opta si pentru urmatoarele pachete:


Tip Abonament (2 ani)

RED Confort

RED

RED Plus

Pret (TVA inclus)

154 Euro

29 Euro

1 Euro

Noul Samsung Galaxy Mega este disponibil si fara abonament, la un pret de 489 Euro. Si utilizatorii serviciilor de business pot opta pentru noul Samsung Galaxy Mega la acelasi pret, de 1 Euro, cu abonamentul RED Plus, pe o durata de doi ani. Clientii companii pot opta si pentru urmatoarele pachete:

Samsung Galaxy Mega ofera utilizatorilor un ecran generos, Super Clear LCD, cu o rezolutie HD 1.280 x 720. Display-ul imbina o prezentare de inalta calitate a continutului cu portabilitatea si usurinta de utilizare. Dimensiunile ecranului fac posibila imbinarea functiilor disponibile in randul tabletelor cu posibilitatea de efectuare a apelurilor de voce. Interfata speciala Mega UX ajuta utilizatorii sa isi maximizeze productivitatea pe intreaga suprafata a ecranului si ofera multiple moduri de vizualizare a aplicatiilor, inclusiv "multi window” si "split view”.

Mai mult, pasionatii foto pot profita de performantele camerei principale, de 8 Mp, ce dispune de numeroase moduri de fotografiere, precum si de camera frontala, de 1,9 Mp, utila pentru apelurile video. Bateria de 3.200mAh asigura o durata de viata prelungita si sustine procesorul dual core, ce dispune de o viteza de 1,7 GHz. In plus, memoria interna de 8 GB a noului Samsung Galaxy Mega poate fi extinsa prin adaugarea unui card microSD de 4GB, inclus in pachet.

Noul Samsung Galaxy Mega este cel mai recent terminal adaugat in portofoliul Vodafone de smartphone-uri compatibile 4G. Cu serviciile 4G, utilizatorii Vodafone se pot bucura de o experienta superioara de comunicare, beneficiind de cele mai ridicate viteze, de pana la 100 Mbps si de cea mai extinsa acoperire a retelei 4G. In prezent, reteaua 4G Vodafone acopera 10 orase mari ale tarii.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 409 milioane de clienti, la 30 iunie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.