adidas a lansat prima aplicatie mobila pentru fotbal care urmareste miscarile jucatorului in timp real

Data publicarii: 29-07-2013 | IT&C

adidas a lansat astazi Snapshot, prima aplicatie mobila pentru fotbal care inregistreaza si analizeaza loviturile mingii. Software-ul inovator urmareste, inregistreaza si analizeaza suturile utilizatorilor, care pot distribui ulterior rezultatele pe retelele sociale.

Fanii pot filma loviturile, iar tehnologia folosita pentru dezvoltarea aplicatiei calculeaza viteza, unghiul si durata de zbor a balonului, pentru fiecare sut. Astfel, utilizatorii au acces la informatii utile referitoare la stilul de joc si isi pot imbunatati performantele.

Snapshot are o sectiune in care fiecare persoana isi poate pastra inregistrarile cu toate sesiunile de antrenament. De asemenea, fiecare utilizator isi poate monitoriza cele mai bune rezultate si scoruri, pe care le poate compara cu cele ale celor mai buni jucatori de fotbal din lume, in frunte cu Gareth Bale.

Inregistrarea cu Gareth Bale, in timp ce testeaza Snapshot, este disponibila aici: http://youtu.be/KEe6jDpm7uU

Aplicatia Snapshot permite redarea video in timp real si slow-motion, precum si efecte vizuale interesante. Fotografiile si inregistrarile din aplicatie pot fi distribuite pe Facebook, YouTube si Twitter, iar apoi jucatorii isi pot compara rezultatele cu cele ale prietenilor si, de asemenea, sa ii provoace pe acestia sa le depaseasca rezultatele.

Bob Kirk, Senior Development Engineer adidas, spune: "Suntem foarte incantati sa lansam Snapshot, o aplicatie mobila inovatoare, care va ajuta fanii sa analizeze si sa isi imbunatateasca propriul stil de joc. Unii dintre cei mai buni jucatori de fotbal au testat deja aplicatia Snapshot, care confirma pozitia adidas de lider in inovatie si tehnologie in fotbal”.

Aplicatia poate fi descarcata pe iPhone si iPod, direct din AppStore.

Mai multe informatii sunt disponibile pe adidas.com/football, facebook.com/adidasfootball, @adidasfootball.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: