Toate informatiile despre creditele personale, la indemana prin BT24 Internet Banking si Mobile Banking

Data publicarii: 29-07-2013 | Finante-Banci

Persoanele care folosesc serviciile de Internet Banking si Mobile Banking ale Bancii Transilvania, BT24, au la dispozitie toate informatiile utile despre creditele personale. Prin accesarea butonului Credite, pot fi consultate detalii precum istoricul imprumutului, grafice de rambursare si informatii restante - prin Internet Banking, respectiv soldul creditului, data urmatoarei scadente si suma totala de plata la urmatoarea scadenta - prin Mobile Banking. 

Prin aceasta facilitate, Banca Transilvania pune la dispozitia tuturor clientilor sai -  persoane fizice si companii - care au contractate credite, informatii utile si detaliate privind imprumuturile, incurajand un management eficient al banilor, precum si un comportament financiar responsabil. 

Utilizatorii BT24 Internet Banking au la dispozitie peste 100 de functionalitati. Avand la baza tehnologie de ultima generatie, serviciul aduce clientilor urmatoarele avantaje principale: 

  • comision 0 pentru transferurile intre conturile proprii, alimentarea cardurilor, alimentarea conturilor de economii si  pentru platile in valuta catre alti clienti BT;
  • comision 0 pentru plata utilitatilor la peste 50 de furnizori de utilitati;
  • comisioane mai mici decat cele practicate de banca pentru operatiunile initiate in sediile bancii, pentru o serie intreaga de alte operatiuni;
  • accesibilitate non-stop: 24 de ore din 24, 7 zile din 7, de oriunde din lume;
  • transferuri realizate instant si non-stop intre conturile personale si intre conturi apartinand unor titulari diferiti, deschise la Banca Transilvania;
  • schimb valutar instant si non-stop.

BT24 are trei versiuni, si anume: Internet Banking: http://www.bt24.ro/; varianta pentru  smartphone-uri: https://ib.btrl.ro/mBT24 si BT24 Facturi, serviciu lansat recent de Banca Transilvania si care este destinat exclusiv platii facturilor la utilitati: http://www.bt24.ro/facturi/. 

Costul unui abonament BT24 Internet Banking este de 1 leu / luna pentru persoanele fizice si de 20 de lei / luna pentru companii, iar cel de BT24 Mobile Banking, de 4 lei / luna, pentru persoanele fizice si de 5 lei / luna pentru cele juridice. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: