Premii de aproape 1 milion de euro, prin noua campanie promotionala de la COSMOTE Romania

Data publicarii: 06-08-2013 | IT&C

In plina vara, COSMOTE Romania lanseaza o noua campanie promotionala, ale carei premii pot ajunge pana la 982.000 de euro, imbogatind astfel vacanta clientilor sai. Campania se va derula in perioada 6 august - 1 decembrie 2013 inclusiv si isi propune sa promoveze Optiunea "Grup” a aplicatiei  mobile de socializare "RadarMe powered by COSMOTE” incurajand astfel clientii sa comunice mai mult, sa isi creeze grupuri si sa faca parte din grupuri de prieteni.

Tot ce au de facut utilizatorii pentru a se inscrie in campania promotionala "Poti deveni putin mai bogat in fiecare zi” este sa achizitioneze cel putin o Optiune "Grup” pentru aplicatia "RadarMe powered by COSMOTE”, trimitand un SMS la numarul scurt 278. Fiecare SMS trimis ii ofera clientului dreptul de a crea un nou Grup care poate fi folosit in aplicatia "RadarMe powered by COSMOTE”, plus sanse de castig la extragerile lunare ale premiilor "13 este ziua ta norocoasa” si a Marelui Premiu final. De asemenea, fiecare SMS trimis intr-o zi inscrie utilizatorul la tragerea la sorti a Premiului Zilnic. In plus, utilizatorii care au Optiunea "RadarMe” activa isi vor dubla sansele de castig la extragerile lunare si la cea finala.

Pe durata campaniei promotionale, patru tipuri de premii sunt disponibile pentru participanti, toate in bani, iar valoarea totala a premiilor poate urca pana la 982.000 euro.

Un Premiu Zilnic ajunge pana la 5.000 de euro (de marti pana duminica inclusiv). Pentru tragerea la sorti a Premiilor Zilnice vor fi luati in considerare utilizatorii care au trimis cel putin un SMS la 278 in ziua respectiva. Fiecare utilizator are o singura sansa la tragerea la sorti zilnica. Cu cat va cumpara mai multe Optiuni "Grup” (prin SMS la 278), cu atat premiile castigatorului pot fi mai mari. Valoarea premiului zilnic incepe de la 500 de euro (daca utilizatorul care a castigat a trimis un singur SMS) si poate ajunge pana la 5.000 de euro (daca utilizatorul care a castigat a trimis 10 SMS-uri in acea zi). Doar 10 SMS-uri pe zi vor fi luate in considerare pentru Premiile Zilnice, dar utilizatorii care trimit peste 10 SMS-uri isi sporesc astfel considerabil sansele de castig la alte extrageri (lunare sau la extragerea Marelui Premiu).

In timpul campaniei promotionale "Poti deveni putin mai bogat in fiecare zi”, COSMOTE transforma lunea in ziua preferata din saptamana pentru clientii COSMOTE care cumpara Optiunile "Grup” pentru a fi folosite in aplicatia "RadarMe powered by COSMOTE”, pentru ca in zilele de luni premiul maxim este de 4 ori mai mare fata de cel din celelalte zile ale saptamanii. Astfel, premiul de luni poate ajunge pana la 20.000 de euro, iar valoarea premiilor incepe de la 500 de euro, in functie de numarul de SMS-uri trimis (pana la 40 pe zi sunt luate in considerare pentru premiul de luni).

Mai mult, pe durata campaniei promotionale, la COSMOTE chiar si ziua de 13 devine una norocoasa. Pe timpul perioadei promotionale, oricine a achizitionat Optiunea "Grup” (prin  SMS la 278) pana pe 12 august, respectiv septembrie, octombrie sau noiembrie, poate castiga in ziua de 13 a lunilor respective un premiu de 13.000 de euro. Toate sansele acumulate prin SMS-urile trimise in perioada 13 a lunii trecute - 12 luna curenta sunt luate in considerare! Cu cat sunt trimise mai multe SMS-uri, cu atat exista mai multe sanse de castig.

Nu in ultimul rand, fiecare Optiune "Grup” care poate fi folosita in "RadarMe powered by COSMOTE”, achizitionata in timpul perioadei promotionale, ofera clientilor mai multe sanse la castigarea Marelui Premiu de 100.000 de euro dupa 118 de zile de campanie promotionala! Cu cat este mai mare numarul de puncte  primite pentru trimiterea de SMS-uri la 278, cu atat cresc sansele de castig.

Mecanismul complet al sanselor de castig pentru premiile zilnice, premiile de luni, cele lunare "13 este ziua norocoasa” si "Marele Premiu” este disponibil pe site-ul companiei. Utilizatorii se pot alatura campaniei promotionale "Poti deveni putin mai bogat in fiecare zi” oricand in cele 118 de zile de promotie, prin achizitia de Optiuni "Grup”, trimitand SMS la numarul 278.

Valoarea unui SMS pentru achizitia unei Optiuni "Grup” este 0,99 euro (TVA inclus) pentru abonati, respectiv 0,80 euro credit pentru utilizatorii cartelelor preplatite (TVA achitandu-se la achizitia cartelei sau a valorii de reincarcare). Nu se percep taxe aditionale pentru inscrierea in campania promotionala. 

"RadarMe powered by COSMOTE” este o aplicatie fremium de localizare, cu radar, harti, chat, administrare de grupuri si alte functii care permit utilizatorilor sa interactioneze usor cu prieteni si alti utilizatori ai aplicatiei. "RadarMe powered by COSMOTE” este disponibila pentru utilizatorii romani in Google Play. Aplicatia include 6 optiuni - chat privat, harti, chat in grup, grup, extra grup si un pachet de optiuni. Prin aceasta noua promotie, clientii COSMOTE care achizitioneaza Optiunea "Grup” prin trimiterea unui SMS la 278, se inscriu in promotia "Poti deveni putin mai bogat in fiecare zi”.

Optiunea lunara "RadarMe” poate fi activata prin trimiterea unui SMS la numarul 277 cu textul "A RADARME” (0,74 euro, TVA inclus, pentru abonati, respectiv 0,60 euro credit pentru utilizatorii cartelelor preplatite -TVA achitandu-se la achizitia cartelei sau a valorii de reincarcare). Clientii care au activat o extraoptiune Connect Mobile pot beneficia de optiunea "RadarMe” ca bonus, in perioada in care extraoptiunea Connect Mobile este valida. 

Regulamentul si detaliile complete ale concursului sunt disponibile aici.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: