Gothaer isi tenteaza clientii cu asigurari de calatorie pe un an, in limita a 30.000 euro

Data publicarii: 06-08-2013 | Finante-Banci

Societatea germana de asigurari Gothaer, care preluat la inceputul acestui an Platinum Asigurari, isi tenteaza clientii cu o asigurare de calatorie care se adreseaza atat deplasarilor in interes personal cat si de afaceri si acopera un numar nelimitat de calatorii pe parcursul unui an, intr-o suma asigurata de 30.000 de euro.

Produsul, denumit My Travels, nu necesita avizare inainte de plecare si ofera, printre altele: asistenta medicala de urgenta care include consultatia si diagnosticarea, tratamentul, medicatia, spitalizarea sau interventiile chirurgicale, precum si transportul medical de urgenta si repatrierea medicala.

Prima de asigurare este de 150 lei/an, care se ajusteaza daca se acopera si pagubele la bagaje sau daca se opteaza si pentru acoperirea evenimentelor petrecute in timpul practicarii sporturilor de agreement. Se poate opta suplimentar si pentru asigurarea bagajelor in limita a 500 de euro, precum si pentru acoperirea evenimentelor ce pot aparea in timpul practicarii sporturilor de agrement. Asigurarea se poate comanda si plati online pe gothaer.ro.

Integral in Wall Street

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: