Transferurile de bani Western Union prin bancomatele BT si prin serviciul de Internet Banking BT24 aduc premii

Data publicarii: 08-08-2013 | Finante-Banci

Banca Transilvania si Western Union lanseaza o campanie prin care sunt puse in joc 20 de premii a cate 100 euro si 3 premii a cate 500 euro. Persoanele care efectueaza doua transferuri Western Union prin bancomatele BT sau doua tranzactii prin serviciul de Internet Banking BT24 sunt inscrise automat in aceasta promotie, care se refera atat la trimiterea, cat si la primirea de bani. 

Campania se desfasoara pana la finalul anului, iar castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, in data 14 ianuarie 2014.

Tranzactiile realizate prin bancomat si prin Internet Banking sunt cele mai moderne alternative puse la dispozitia clientilor de catre banca pentru a transfera bani, oferind confort si mobilitate. Reteaua BT cuprinde aproape 900 de ATM-uri in intreaga tara, iar prin BT24 Internet Banking clientii au la dispozitie peste 100 de functionalitati, avand la baza tehnologie de ultima generatie.

Premiere marcate de parteneriatul Banca Transilvania - Western Union

BT este prima banca din lume care a inclus in oferta sa seriviciul de transfer de bani Western Union prin ATM, in anul 2010.

O alta premiera, de aceasta data in Romania, a fost lansarea, in 2012, a serviciului de transfer de bani Western Union prin Internet Banking, cu ajutorul BT24.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: