Un producator uitat de toata lumea se pregateste sa lanseze cel mai inteligent telefon mobil din lume

Data publicarii: 14-08-2013 | IT&C
Telefoanele inteligente din ziua de azi vor pali in fata smartphone-ului pe care se pregateste sa il lanseze un producator de telefoane mobile care a disparut de multa vreme din peisaj.

Motorola Mobility, compania cumparata de Google in 2011 cu 12,5 miliarde de dolari, se pregateste sa lanseze Moto X, un telefon care va actiona ca o "santinela”, scrie Wall Street Journal.

Majoritatea smartphone-urilor raspund intr-un mod limitat la intrebarile utilizatorului, la comenzi vocale si il anunta pe acesta atunci cand primeste mesaje sau apar evenimente. In general, pentru a folosi aceste functii utilizatorul trebuie sa activeze telefonul din modul de stand by apasand butonul de pornire. Unele smartphone-uri permit pornirea camerei foto fara a debloca mai intai telefonul, insa majoritatea necesita deschiderea telefonului si apasarea pe iconita camerei pentru ca aceasta sa se activeze.


Motorola vrea sa faca aceste functii un pic mai accesibile si mai rapide. Varful de gama Moto X va putea porni camera foto doar prin scuturarea terminalului si va putea asculta comenzi vocale chiar si atunci cand este inchis. In plus, va fi capabil sa detecteze atunci cand utilizatorul se afla intr-o masina sau sedinta si va activa profilul corespunzator. Americanii spun ca smartphone-ul va putea indeplini toate aceste functii fara sa epuizeze bateria.

Integral in Capital.ro.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: