DGPMB: Perchezitii intr-un caz de inselaciune in dauna unei unitati bancare; prejudiciu - peste 190.000 de lei

Data publicarii: 21-08-2013 | Finante-Banci

Doua perchezitii vizand administratorul unei societati comerciale suspectat de inselaciune in dauna unei unitati bancare cu prejudiciu de peste 190.000 de lei au fost efectuate in judetele Calarasi si Ilfov, informeaza Politia Capitalei.

Cercetarile sunt continuate de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor (SIF) de la sector 2 pentru inselaciune, delapidare si uz de fals. 

In urma perchezitiilor realizate marti de politistii bucuresteni, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti, cu sprijinul IPJ Calarasi si al luptatorilor Serviciului pentru Actiuni Speciale, au fost identificate mai multe inscrisuri si medii de stocare, precum si un utilaj de tip "shredder" folosit la reciclarea anvelopelor uzate, care a fost indisponibilizat pana la finalizarea cercetarilor. 

Suspectul, un barbat de 56 de ani, in calitate de administrator al unei societati comerciale, ar fi contractat un credit de la o unitate bancara in valoare de peste 190.000 de lei, folosindu-se de documente falsificate. 

Mai mult, oamenii legii au constatat ca barbatul ar fi garantat pentru creditul solicitat cu un utilaj in valoare de aproximativ 500.000 de euro, apartinand unei alte societati comerciale la care a indeplinit anterior functia de director economic. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: