Xerox este lider pe segmentul serviciilor de management al documentelor in raportul IDC

Data publicarii: 22-08-2013 | IT&C

Xerox a fost desemnata pentru al patrulea an consecutiv lider pe segmentul serviciilor de management al documentelor (MPS) in raportul: IDC MarketScape: Worldwide Managed Print and Document Services (MPDS) 2013 Hardcopy Vendor Analysis1. 

Potrivit raportului, oferta Xerox s-a aflat printre cele mai extinse dintre cele noua evaluate in total. Compania s-a facut remarcata nu doar pentru oferta sa extinsa de servicii, dar si pentru abilitatea sa de a concepe solutii inovatoare prin care marile companii si IMM-urile sa obtina reduceri de costuri.

"Companiile cauta modalitati de integrare a imprimarii si a fluxurilor de lucru cu documentele in infrastructura IT, ajutand companiile nu doar sa imprime la costuri mai mici, ci chiar sa tipareasca mai putin”, afirma Mike Feldman, senior vice president, Xerox Global Document Outsourcing and Managed Print Services. "Experienta noastra cu mediul de imprimare ne permite sa construim strategii de management al continutului si de automatizare a proceselor de business, care simplifica modalitatile de lucru cu documentele”.  

Investitiile Xerox in softuri si solutii includ instrumente care furnizeaza indicatori predictivi si informatii, pentru a simplifica procesele de imprimare si a reduce costurile cu documentele pe viitor. In plus, Xerox ConnectKey le permite utilizatorilor sa scaneze si sa incarce documente pe cloud, sa trimita documente esentiale de business direct in procesele de lucru si sa le tipareasca in mod sigur si usor de pe orice dispozitiv mobil. 

Ca lider global pe piata serviciilor de imprimare2, Xerox lucreaza cu companii de toate marimile, astfel incat angajatii au mai mult timp pentru activitatile de baza ale business-ului. Berklee College of Music, de exemplu, si-a redus numarul de imprimante si copiatoare cu doua treimi, economisind peste 300.000 de dolari anual, crescand eficienta pentru angajati si studenti. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: