AMOFM: Somerii bucuresteni au la dispozitie 666 de locuri de munca, in perioada 21-28 august

Data publicarii: 23-08-2013 | HR/Cariere

Somerii din Bucuresti pot alege un loc de munca dintre cele 666 posturi puse la dispozitie de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) Bucuresti in perioada 21-28 august a.c., cu 71 mai putine fata de saptamana anterioara, se arata intr-un comunicat remis luni AGERPRES.

Potrivit datelor centralizate de AMOFM Bucuresti, dintre cele 304 de locuri de munca disponibile pentru muncitorii calificati, cele mai multe sunt de operator-confectioner industrial imbracaminte din tesaturi, tricotaje si materiale sintetice (89), lucrator comercial (40), vanzator (19), casier (16) si confectioner imbracaminte, dupa comanda (14). 

Pentru absolventii de studii medii, AMOFM Bucuresti a inregistrat 194 locuri vacante, iar cele mai multe cereri din partea angajatorilor sunt pentru agent de vanzari (65), mercantizor (50), agent servicii client (30), broker imobiliar (10) si calculator pret cost (7). 

Un numar de 88 locuri de munca sunt disponibile pentru somerii cu studii superioare, intre care se afla 15 de analist servicii client, 10 de programator, sapte de modelier confectii si cinci de cercetator in tehnologia compusilor moleculari. 

Pentru muncitorii necalificati, AMOFM Bucuresti ofera 80 de posturi libere, intre care 54 de manipulant marfuri. Mai sunt vacante sapte posturi de femeie de serviciu si sase de calcatoreasa lenjerie. 

Persoanele interesate sa ocupe unul dintre cele 666 locuri de munca vacante pot contacta agentiile locale pentru ocuparea fortei de munca, aflate in cele sase sectoare din Bucuresti.

Sursa: AGERPRES/

Ultimele stiri pe BankNews.ro: