LANSARE DE CARTE - Jurnal de bancher pe drumuri. Eveniment caritabil in beneficiul HOSPICE Casa Sperantei

Data publicarii: 26-08-2013 | Lifestyle

Cartea "Jurnal de bancher pe drumuri", semnata de Codrut Nicolau,  se doreste o cronica de calatorie dedicata celor care nu se pot bucura de frumusetile acestei lumi, din cauza unui diagnostic necrutator care le limiteaza orizontul. Autorul, de profesie bancher, alege sa transpuna experientele sale intr-un jurnal captivant, din care nu lipsesc peripetiile pline de haz si descrierile fascinante ale locurilor vizitate de acesta.

 Cartea va fi lansata in 27 august, incepand cu ora 19.00, la Libraria "Carturesti" - Gradina Verona, St. Arthur Verona nr. 13 - 15, iar la eveniment vor lua parte Chris Simion si Radu Batrinu.

 Autorul jurnalului de calatorie, Codrut Nicolau, a decis ca toate drepturile lui de autor provenite din vanzarea cartii sale sa fie directionate catre HOSPICE Casa Sperantei, in sprijinul celor care sufera de boli incurabile.

 Va invitam sa luati parte la acest eveniment caritabil, organizat in beneficiul HOSPICE Casa Sperantei. Pentru confirmari de participare va rugam sa trimiteti un email la patricia.puschila@hospice.ro sau daniel.bujorean@hospice.ro

HOSPICE Casa Sperantei (www.hospice.ro) este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli terminale in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti.

 Ingrijirea paliativa este ingrijirea menita sa amelioreze calitatea vietii pacientilor si familiilor acestora, atunci cand se confrunta cu probleme asociate bolilor amenintatoare de viata, prin prevenirea si inlaturarea suferintei, prin identificarea precoce, evaluarea si tratamentul durerii si al altor probleme de natura fizica, sociala, psiho-emotionala si spirituala. (dupa Definitia Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 2002)

 HOSPICE asigura gratuit, de 20 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli incurabile si a fost desemnata ca fiind centru de excelenta pentru Europa de Sud Est.