KIWI Finance, crestere cu 50% a creditelor intermediate la 7 luni

Data publicarii: 28-08-2013 | Finante-Banci

Kiwi Finance, unul din liderii de pe piata de brokeraj bancar din Romania, a inregistrat o crestere de 125% a numarului de clienti in primele 7 luni ale acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut, ceea ce a impulsionat si volumul de credite intermediate, cu 50%.

Pe fondul cresterii semnificative a numarului de clienti, volumul creditelor intermediate a crescut cu 50%, la 31 milioane euro. Din acestea, 68% au fost credite cu garantii imobiliare si 32% credite de nevoi personale. Cifra de afaceri a crescut cu 50%, depasind 3 mil. lei.

"In primele 7 luni am inregistrat o crestere de 125% a numarului de clienti care au accesat un credit prin Kiwi Finance, ceea ce inseamna aproape 30 de clienti zilnic", a declarat Anca Bidian (foto), CEO Kiwi Finance.

In ceea ce priveste valuta de imprumut, 95% dintre clientii care au accesat credite garantate cu ipoteca in 2013 au preferat euro ca moneda de imprumut, in timp ce toti clientii creditelor de nevoi personale au solicitat imprumuturile in moneda nationala.

Integral in Wall Street

Ultimele stiri pe BankNews.ro: