CEC Bank va acorda credite pentru tineri in programul START

Data publicarii: 28-08-2013 | Finante-Banci

Ministerul Economiei a selectat CEC Bank pentru a acorda credite in cadrul programului guvernamental destinat dezvoltarii abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului la finantare - START, prin care sunt acordate finantari nerambursabile de pana la 100.000 lei.

Banca de stat va acorda credite in lei, cu o dobanda variabila compusa din ROBOR (rata dobanzii la imprumuturi pe piata interbancara romaneasca) la sase luni + 3 pp, actualizata semestrial, potrivit unui anunt al Directiei de Implementare Programe pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii. Beneficiarii vor primi garantii de la Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM pentru 80% din valoarea creditului si o perioada de gratie de maximum 12 luni.

Clientii eligibili sunt microintreprinderile, intreprinderile mici si mijlocii, cu capital social integral privat si care nu au beneficiat de alocatie financiara nerambursabila in cadrul programului in anii anteriori si nu au asociati, actionari sau administratori care detin sau au detinut calitatea de asociati/actionari/administratori ai altor societati comerciale care au beneficiat de alocatie financiara nerambursabila in cadrul programului in anii anteriori. Asociatii, actionarii sau administratorii care detin mai multe societati comerciale nu pot aplica in cadrul prezentului program decat cu o singura societate comerciala.

Integral pe InComeMagazine.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: