BCR - firmele pot face depuneri de numarar in conturi la Masinile Multifunctionale

Data publicarii: 28-08-2013 | Finante-Banci

Clientii BCR persoane fizice au efectuat, in prima jumatate a anului 2013, un numar de peste 280.000 tranzactii, dintre care peste 50% reprezinta platile de facturi, in timp ce depunerile de numerar in conturile proprii ale clientilor BCR au ajuns la peste 100.000 de tranzactii.

Masinile Multifunctionale sunt disponibile in unitatile BCR cu trafic semnificativ si numar mare de operatiuni, inclusiv in cele 41 de zone Self Service din unitatile BCR, unde operatiunile cu cash sunt gestionate exclusiv prin intermediul echipamentelor. 

"Avand in vedere numarul tot mai mare al clientilor persoane fizice care aleg sa foloseasca aceste echipamente pentru operatiunile lor de fiecare zi, BCR a extins functionalitatatea de depunere numerar in conturile proprii si pentru clientii din categoriile Microintreprinderi, persoane fizice autorizate (PFA) si Corporate, permitand acestora sa depuna numerar (lei) prin intermediul Masinilor Multifunctionale in conturille firmelor pe care le administreaza. Inca din prima luna de la lansarea acestei noi functionalitati pentru persoanele juridice am inregistrat un numar de peste 1.000 de tranzactii efectuate de clientii persoane juridice la Masinile Multifunctionale, majoritate sub 5.000 lei, si ne asteptam ca numarul acestor operatiuni sa creasca, tot mai multi clientii optand sa faca depuneri de valoare mai mica la Masinile Multifunctionale”, a declarat Bogdan Marin, Director Managementul Canalelor Retail in cadrul BCR.

Printre avantajele acestei noi functionalitati se numara:

  • Eficienta: serviciul de depunere numerar la MFM este gratuit
  • Rapiditate: creditarea contului clientului se realizeaza in timp real
  • Accesibilitate: serviciul de depunere numerar la MFM este disponibil non-stop, in zonele de Self Service

Clientii persoane fizice autorizate si persoane juridice beneficiaza de functionalitatea care permite depunerea de numerar fara nici un cost - Comision ZERO - prin intermediul cardului de debit business BCR. Suma este depusa in contul curent la care este atasat cardul de debit, in timp real. Pot fi introduse maxim 200 de bancnote, echivalentul in lei a 10.000 EUR (exclusiv) in cazul unei singure tranzactie. Bancnotele necorespunzatoare (bancnote indoite / rupte / lipite) nu sunt validate si sunt returnate clientului. 

BCR are instalate, la nivelul intregii tari, peste 70 de Masini Multifunctionale.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: