OTP Bank a lansat pachetul AgriBusiness ce aduce avantaje suplimentare clientilor care incaseaza subventii APIA

Data publicarii: 30-08-2013 | Finante-Banci

  • Administrare gratuita a oricarui cont curent deschis la banca 
  • Serviciul OTPdirekt gratuit
  • 50% reducere la comisionul de acordare aferent unui credit de prefinantare subventii APIA

OTP Bank anunta lansarea pachetului AgriBusiness dedicat celor care incaseaza subventii in contul deschis la OTP Bank. Pachetul ofera gratuitate pentru administrarea oricarui cont curent deschis la banca, acces gratuit la serviciul de Internet Banking si 50% reducere la comisionul de acordare aferent unui credit de prefinantare subventii APIA. 

AgriBusiness este disponibil tuturor clientilor persoane juridice si categorii asimilate, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale si producatori agricoli individuali care deschid sau detin un cont de incasare subventii la OTP Bank Romania. Perioada de constituire a pachetului este de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii automate pe perioade succesive.

"Prin avantajele suplimentare pe care le aduce, pachetul AgriBusiness vine ca un nou sprijin pentru fermierii si micii intreprinzatori din domeniul agricol care incaseaza subventii APIA. Este un domeniu cu un urias potential de dezvoltare, pe care il sustinem activ si pentru care vom crea in continuare produse si servicii utile clientilor nostri ”, a declarat Roxana Hidan, Director Directia Intreprinde Mici si Mijlocii, OTP Bank Romȃnia.  

OTP Bank ofera solutii complete pentru agricultura. Astfel, alaturi de pachetul AgriBusiness, propune o gama extinsa de credite de finantare:

Creditul pentru prefinantarea subventiilor APIA SAPS

Se adreseaza beneficiarilor Schemei de plata unica pe suprafata (SAPS) - persoane juridice, persoane fizice autorizate, intreprinderi familiale, intreprinderi individuale sau producatori agricoli individuali - care utilizeaza terenul agricol si au nevoie de finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente pana la incasarea subventiei de la APIA.

Credite pentru prefinantarea subventiilor acordate beneficiarilor Masurii 215 - plati privind bunastarea animalelor - pasari si porcine

De acest credit in lei pot beneficia persoane juridice si categorii asimilate care detin, cresc sau exploateaza pasari/porcine in scopul obtinerii productiei agricole.

Creditul pentru prefinantarea subventiilor acordate pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii platilor nationale direct complementare in sectorul zootehnic la speciile bovine si ovine/caprine.

Se adreseaza beneficiarilor Platilor Nationale Directe Complementare - persoane juridice, persoane fizice autorizate, intreprinderi familiale, intreprinderi individuale si producatori agricoli individuali care detin, cresc si exploateaza animale de productie din speciile bovine si/sau ovine/caprine, identificate si inregistrate in sistemul national si au nevoie de finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatii curente.

Creditul pentru achizitii terenuri agricole

Este destinat achizitiei de terenuri pentru productia agricola si poate functiona ca un plafon de credite de investitii, ce ofera posibilitatea achizitionarii in timp a mai multor loturi de teren.

OTP Agricol

Este un pachet adresat clientilor de tip composesorat, care administreaza si exploateaza patrimoniul de stat (administrarea si exploatarea padurilor, asigurarea lemnelor de foc, organizarea pasunatului etc.), in conformitate cu legislatia in vigoare.

Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: http://www.otpbank.ro/ro/imm/mici/agricultura/

OTP Bank Romania, subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. Cu o abordare definita prin responsabilitate, angajament si profesionalism, OTP Bank Romania intelege nevoile clientilor si contextul actual al pietei si este un partener de incredere in furnizarea de servicii financiare. 

OTP Bank ofera servicii financiare universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de peste 1500 de unitati, ATM-uri si canale electronice.