BCR imbunatateste oferta de produse si servicii bancare pentru copii cu Pachetul Xteen BCR

Data publicarii: 02-09-2013 | Finante-Banci

Banca Comerciala Romana (BCR) imbunatateste oferta de produse si servicii bancare dedicata tinerilor prin lansarea Pachetul Xteen BCR, solutia ideala pentru acomodarea celor mai tineri clienti cu efectuarea de operatiuni bancare intr-un mod simplu, activ si sigur.

Astfel, incepand cu data de 2 septembrie 2013, copii si tinerii pana la 19 ani, vor putea beneficia de:

  • cont in lei pentru incasarea alocatiei sau a bursei, precum si a oricaror altor sume pe care parintii si cei apropiati le pot vira in acest cont
  • noul card dedicat special lor, Visa Electron Xteen BCR, cu un design foarte atractiv, permite efectuarea de plati la comercianti, pe Internet sau prin ridicare de numerar la ATM-urile BCR fara nici un comision 
  • serviciul Tranzactii Mobile permite accesul nelimitat la contul personal de pe telefonul mobil, atat pentru verificarea soldului contului cat si pentru efectuarea de transferuri de bani catre prieteni pe baza numarului de telefon (sau cunoscand numarul de cont)  
  • un bonus de dobanda de 0,2%/an peste dobanda oferita la Planul de economii.

Toate aceste beneficii sunt disponibile fara nici un cost de deschidere sau administrare lunara, inclusiv pentru tinerii care detin in prezent Pachetul BCR JUNIOR CLUB intrucat acesta este upgradat gratuit de catre banca si devine Pachetul Xteen BCR.

Suplimentar, parintii pot solicita activarea serviciului SMS alert prin care sunt informati despre operatiunile efectuate, cu valoare mai mare de 100 lei si pot opta pentru detinerea unui card de debit: Visa Electron, Maestro sau Maestro Instant cu acces la contul inclus in Pachetul Xteen BCR.

"Pentru ca dorim sa avem clienti cat mai activi indiferent de varsta, am imbunatatit oferta dedicata tinerilor printr-o gama variata de servicii moderne care sa transforme contactul cu banca intr-unul cat mai simplu si rapid. Noul Pachet Xteen BCR ii invata pe acestia cum sa foloseasca contul curent si pot incasa alocatia direct in cont sau pot incasa bursa si banii de buzunar de la parinti. Pentru ca stim ca tinerilor le plac gadget-urile le oferim posibilitatea de a incarca cartela de telefon direct de la ATM, la orice ora. Oferim si serviciul Tranzactii Mobile prin care tinerii pot avea oricand acces la contul bancar  astfel incat sa aiba "banca pe telefon”. In acest fel, tinerii se vor familiariza mai usor cu ceea ce inseamna  operatiunile bancare si vor deveni responsabili financiar”, a declarat Catalina Zincenco, Sef departament, Produse de Economisire si Investitii, BCR.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: