Restrictii ale traficului rutier pe arterele din jurul National Arena pentru meciul Romania-Turcia

Data publicarii: 09-09-2013 | Diverse

Circulatia rutiera va fi restrictionata marti, pe arterele din jurul stadionului National Arena, pentru meciul de fotbal dintre echipele nationale ale Romaniei si Turciei, informeaza Brigada Rutiera a Capitalei.

Traficul rutier va fi restrictionat incepand cu ora 15,00 gradual si daca situatia va impune pana la defluirea totala a spectatorilor pe: str. Maior Coravu, intre sos. Mihai Bravu si intrarea pe National Arena, precum si pe strazile care intersecteaza si acced in acest tronson, str. Vatra Luminoasa intre sos. Mihai Bravu si str. Pierre de Coubertin, precum si pe strazile care intersecteaza si acced in acest tronson, str. Pierre de Coubertin intre sos. Iancului si rondul de la intrarea pe stadion, precum si pe strazile ce intersecteaza si acced in acest tronson. 

Exceptie de la restrictiile rutiere fac autovehiculele destinate situatiilor de urgenta, precum si transportul RATB. 

Accesul auto in incinta National Arena se va face prin intrarile dinspre bd. Basarabia si str. Maior Coravu. 

Rutele ocolitoare indicate sunt sos. Mihai Bravu - sos. Iancului - sos. Pantelimon si respectiv bd. Unirii - bd. Basarabia - bd. Chisinau - sos. Pantelimon. 

Brigada Rutiera Bucuresti le solicita conducatorilor de autovehicule sa evite deplasarea in zona, sa circule cu maxima atentie, sa foloseasca rutele ocolitoare si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru devierea acestuia. 

Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544, iar harta cu restrictii poate fi consultata pe site-ul www.brigadarutiera.ro.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: