EximBank a ajuns la 16 agentii dupa ce a deschis patru unitati in 2013

Data publicarii: 10-09-2013 | Finante-Banci

EximBank, banca de stat dedicata finantarii exportatorilor si intreprinderilor mici si mijlocii (IMM), a deschis o agentie la Targu-Mures, a patra de anul acesta, reteaua teritoriala ajungand astfel la 16 unitati.

Banca al carei rol de sustinere a exportatorilor a devenit vizibil abia in criza a inceput anul acesta un proces de extindere a retelei teritoriale, mizand pe modelul agentiilor cu numar mic de angajati, fara servicii de back office.

"Ne-am propus sa avem o acoperire nationala cat mai extinsa pentru a creste gradul de accesibilitate la produsele si serviciile specifice EximBank”, a declarat Traian Halalai, presedintele bancii. Extinderea retelei teritoriale a EximBank vine intr-un moment in care multe banci care s-au extins agresiv in anii de boom ai creditarii isi restrang acum prezenta teritoriala.

EximBank avea active de 3,9 miliarde de lei (880 mil. euro) la sfarsitul anului trecut si un volum total de 3,7 miliarde de lei (840 mil. euro) al finantarilor, garantiilor si asigurarilor acordate. 

Sursa: ZF.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: