Garanti Bank sustine noul program ASEBUSS - MBA orientat catre antreprenoriat prin lansarea unui credit de studii dedicat

Data publicarii: 10-09-2013 | Finante-Banci

 Garanti Bank realizeaza un parteneriat cu ASEBUSS pentru sustinerea antreprenoriatului romanesc si ofera cel mai avantajos pachet de finantare celor care se inscriu in noul program de MBA 

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare banci de pe piata locala, realizeaza un parteneriat cu Institutul de Administrare a Afacerilor din Bucuresti - ASEBUSS pentru sustinerea antreprenoriatului romanesc. In cadrul parteneriatului, Garanti Bank ofera un credit de studii dedicat tinerilor antreprenori care se inscriu in noul program MBA oferit de ASEBUSS, cea mai veche scoala de afaceri de pe piata romaneasca. 

Programul ASEBUSS MBA  este dedicat atat celor care doresc sa inceapa propria afacere, cat si antreprenorilor la inceput de drum, precum start-up-uri inovatoare, dealeri, reselleri, mici producatori sau francizori, fiind singurul MBA special concentrat pe managementul acestor tipuri de afaceri. Programul incepe in octombrie anul acesta, dureaza 18 luni si costa 12.000 de euro. 

Garanti Bank ofera solutii specifice de finantare studentilor care vor fi acceptati in acest program MBA prin creditul AntreprenorStart, vizand segmentul de retail. De asemenea, a pregatit si pentru IMM-uri o solutie de finantare dedicata, respectiv AntreprenorStart IMM. Daca persoana interesata de solutia de finantare pentru studiile MBA este deja antreprenor, poate aplica fie ca persoana fizica, fie ca persoana juridica. Cei care opteaza pentru un credit de studii oferit exclusiv de Garanti Bank pentru Programul ASEBUSS MBA orientat catre antreprenoriat beneficiaza de cele mai competitive conditii de creditare de pe piata, atat in lei, cat si in euro. 

Totodata, primii 3 clienti de retail sau IMM ai Garanti Bank, care opteaza pentru finantarea prin credit pentru programul de MBA, beneficiaza de un pachet special care include o reducere in valoare de 3.000 de euro.

"Garanti Bank sprijina antreprenoriatul si ideile inovatoare de afaceri. Solutiile de finantare dedicate au fost create special pentru a-i ajuta pe tinerii intreprinzatori sa-si implineasca visele, sa faca primul pas catre propriul business, iar daca sunt deja antreprenori, sa le ofere suportul necesar pentru a-si conduce afacerea pe drumul spre succes. Credem cu tarie ca sectorul IMM este principalul motor al cresterii economice in Romania, astfel ca prin sustinerea tinerilor sa-si dezvolte capacitatile antreprenoriale, speram sa aducem o contributie importanta la viitorul economic al tarii”, spune Virginia Otel, Corporate Communication Leader, Garanti Bank.

"Garanti Bank este pentru noi un partener de incredere care sustine dezvoltarea programului MBA orientat catre antreprenoriat. Impreuna ne propunem sa atragem participanti de valoare care sa primeasca o instruire profesionista in afaceri. Intregul program MBA este adaptat catre aplicabilitate pe problemele managementului IMM-urilor specifice pietei romanesti si folosim  studii de caz pentru a intelege si aplica in practica diverse aspecte ale business-ului”, spune prof. Marcel Duhaneanu, Rector Institutul de Administrare a Afacerilor din Bucuresti - ASEBUSS. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: