iPhone 5C nu este chiar atat de ieftin pe cat pare: cat va costa la liber smartphone-ul low cost dezvoltat de Apple

Data publicarii: 11-09-2013 | IT&C

Apple a prezentat intr-un eveniment desfasurat in SUA noile smartphone-uri iPhone 5S si iPhone 5C, modelul din urma fiind promovat ca un telefon mai ieftin, accesibil, dar cu o configuratie extrem de asemanatoare iPhone 5, model lansat in toamna anului trecut de compania americana.

Ca si configuratie hardware, noul iPhone 5C nu difera cu mult fata de iPhone 5, singurele imbunatatiri aduse de Apple fiind legate de camera de fotografiat.

Diferentele se vad insa in designul noului terminal mobil - Apple introducand pe iPhone 5C o carcasa din plastic in diferite nuante de culoare.

Desi promovat de Apple ca o alternativa mai ieftina a modelului premium iPhone 5S, iPhone 5C nu este deloc atat de "ieftin” pe cat pare.

La evenimentul de lansare a noii game de telefoane inteligente, Apple a precizat ca pretul noului terminal "low-cost” va fi de 99 de dolari (versiunea de 16GB) si 199 de dolari (cea de 32GB) numai impreuna cu un abonament la un operator telecom pe o perioada de doi ani. La liber insa situatia se schimba.

Precomenzile pentru noile iPhone-uri incep de pe 13 septembrie si vor ajunge in magazine incepand cu 20 septembrie.

Integral in Wall Street

Ultimele stiri pe BankNews.ro: