Pentru al patrulea an la rand, COSMOTE Romania sustine tinerii studenti prin programul Bursele COSMOTE

Data publicarii: 18-09-2013 | HR/Cariere

Educatia este unul dintre cei mai importanti piloni ai oricarei societati si baza unui viitor mai bun pentru fiecare dintre noi. Ca parte a angajamentului fata de societate, COSMOTE Romania continua sa sprijine tinerii studenti talentati si viitori profesionisti prin programul Bursele COSMOTE, acum la a patra editie. Valoarea unei burse este de 800 RON/luna, timp de noua luni (Octombrie - Iunie, pe durata anului scolar) de-a lungul studiilor universitare si in concordanta cu prevederile din regulamentul de participare la concurs, "Bursele COSMOTE”, Editia 2013.

Din 2010, 15 tineri studenti au beneficiat de sustinere financiara din partea COSMOTE Romania, in urma celor 3 editii ale programului educational dezvoltate de operatorul de telecomunicatii. "Suntem mandri sa vedem deja o parte dintre studenti absolvind universitatea si contribuind activ la dezvoltarea societatii. Avem intalniri anuale cu ei si le putem astfel vedea adevarata pasiune si dorinta de a se implica in cat mai multe proiecte posibile. Ca de fiecare data, suntem nerabdatori sa cunoastem candidatii celei de-a patra editii a Burselor COSMOTE”, a declarat Ruxandra Voda, Director Comunicare Romania.

Editia 2013 va avea loc in perioada 16 septembrie - 21 noiembrie si va include doua etape. Prima etapa, care este eliminatorie, va avea loc intre 16 septembrie si 15 octombrie, inclusiv, si presupune completarea si inscrierea candidaturilor, conform termenilor din regulamentul mentionat anterior. Dupa analizarea acestora, vor fi desemnati 25 de candidati, in urma depunerii dosarelor. In cadrul celei de-a doua etape, care va avea loc in zilele de 18 si 19 noiembrie 2013, cei 25 de candidati vor fi intervievati de catre un juriu, care va desemna cei 5 castigatori. Castigatorii vor fi anuntati pe 21 noiembrie 2013, pe www.burselecosmote.ro.

Candidatii eligibili sunt tineri cu varsta maxima de 25 de ani, cu rezultate scolare foarte bune si obiective clare de cariera, care au absolvit liceul in 2012 sau 2013 si care au fost admisi in cadrul unei institutii de invatamant superior de stat, in cadrul sesiunii din 2013.

Membrii juriului Burselor COSMOTE pentru 2013 sunt: Cristina Bazavan, jurnalist/blogger cu o experienta in media de peste 15 ani; Mihaela Perianu, fondator si Managing Partner la Aims Human Capital, companie activa de 20 de ani in piata de Executive Search si Consultanta si fondator si Managing Partner la Dale Carnegie Training; Mihai Popa-Radu, Managing Partner al companiei Seeds for Success, una dintre cele mai reputate firme pe zona de Executive Coaching si Leadership Skills Development din Romania; Sorin Psatta, Integrated Communication Director la Graffiti BBDO Romania si Lector la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii din Bucuresti si Catalina Tarabuta, Acting Head of Technology, Customer Care and Operational Office al COSMOTE Romania cu o experienta de peste 6 ani in recrutare.

Dosarele de inscriere se trimit prin posta, pana la data de 15 octombrie 2013, pe adresa COSMOTE ROMANIAN MOBILE TELECOMMUNICATIONS S.A, in atentia Departamentului Corporate Communications, Splaiul Independentei nr. 319G, SEMA Parc, Cladirea Atrium House, etaj 1, Sector 6, Bucuresti sau pe e-mail la info@burselecosmote.ro, pana pe 15 octombrie 2013, ora 18.00.

Mai multe detalii despre program si despre regulamentul de participare sunt disponibile pe www.burselecosmote.ro


Ultimele stiri pe BankNews.ro: