Fundatia Vodafone Romania reabiliteaza doua unitati de invatamant din comunele grav afectate de inundatiile din Galati

Data publicarii: 20-09-2013 | Diverse

  • Fundatia aloca 50.000 de Euro pentru repararea si reamenajarea scolii din comuna Costache Negri si a gradinitei din comuna Cudalbi 
  • Beneficiarii sunt 920 de prescolari si scolari din cele doua comune, care au fost grav afectate de recentele inundatii
  • Lucrarile de reparatii sunt coordonate cu sprijinul Asociatiei React si vor fi finalizate in doua saptamani

Fundatia Vodafone Romania este alaturi de victimele inundatiilor din judetul Galati prin finantarea lucrarilor de reabilitare a unitatilor de invatamant din localitatile cele mai grav afectate. 

Intrucat 920 de prescolari si scolari sunt acum in imposibilitatea de a incepe cursurile, Fundatia Vodafone Romania a alocat 50.000 de Euro pentru repararea si reamenajarea scolii din comuna Costache Negri si a gradinitei din comuna Cudalbi. In plus, scoala din Costache Negri va fi dotata cu 3 calculatoare si un proiector, iar cateva sute de copii vor primi pachete cu imbracaminte.

Lucrarile de reparatii sunt coordonate cu sprijinul si implicarea Asociatiei React - unul dintre partenerii traditionali ai Fundatiei Vodafone - si vor dura o saptamana - in cazul gradinitei, si doua saptamani, pentru scoala din Costache Negri.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: