Raiffeisen Bank - un stil de viata sanatos si echilibrat pentru angajatii sai

Data publicarii: 20-09-2013 | Finante-Banci

Pe 18 septembrie, Raiffeisen Bank a lansat oficial "RStyle”, un program care se adreseaza tuturor angajatilor sai, scopul fiind insusirea unui stil de viata cat mai sanatos si mai echilibrat. Raiffeisen Bank este o companie care a constientizat influentele pe care le are asupra angajatilor sai un mediu profesional competitiv, sub presiune permanenta si isi propune sa tina cont de toate lucrurile importante din viata angajatilor: sanatate, dezvoltare personala, pasiuni si preocupari in timpul liber, ingrijirea si educatia copiilor etc.

"RStyle” inseamna imbunatatirea starii de sanatate, programe de autocunoastere si dezvoltare personala, de imbunatatire a relatiilor profesionale, cu impact in viata de zi cu zi. Programul a debutat cu un flash-mob cu angajatii Raiffeisen Bank in Baneasa Mall si va continua in perioada imediat urmatoare cu o serie de seminarii despre sanatate, cresterea copilului, managementul stresului, educatie etc. Mai multe informatii puteti gasi pe pagina de Facebook Raiffeisen Bank Romania.

Tonul este dat chiar de presedintele bancii, Steven van Groningen, care alearga maratoane la cei 56 de ani ai sai: "Sportul si un stil de viata sanatos au devenit lucruri atat de firesti incat acum nu rezist mai mult de doua-trei zile fara sa ma antrenez, fara sa alerg. De asemenea am si un regim alimentar echibrat si sanatos. Datorita acestui stil de viata, pe langa kilogramele in plus de care am reusit sa scap, si sanatatea s-a imbunatatit simtitor. Ne dorim ca viata angajatilor nostri sa fie cat mai buna, iar prin Rstyle asta incercam sa facem”

Raiffeisen Bank S.A. este o banca universala de top, care ofera o gama completa de produse si servicii financiare de calitate superioara persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari. Baza de clienti a Raiffeisen Bank a ramas constanta la jumatatea anului 2013, la aproximativ 2 milioane de persoane fizice, 100.000 IMM-uri si 7.500 de companii. Reteaua Raiffeisen Bank numara 527 de unitati, o retea de peste 1.100 de ATM-uri si aproximativ 10.500 de EPOS-uri. Banca avea la 30 iunie 2013 5.707 angajati.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: