Noile Xerox Phaser 3610 si WorkCentre 3615 asigura viteze mari, calitate superioara si mobilitate

Data publicarii: 23-09-2013 | IT&C

Xerox lanseaza imprimanta alb-negru Phaser 3610 si multifunctionalul WorkCentre 3615, ambele destinate sustinerii productivitatii sporite din cadrul IMM-urilor. Noile echipamente asigura eficientizarea fluxurilor de documente, prin tiparirea la viteze mari a materialelor, la o calitate superioara, cu aspect profesional, oriunde in birou, cu ajutorul unei conexiuni Wi-Fi optionale.   

Tiparind la o viteza de 47 de pagini pe minut, imprimanta alb-negru Phaser 3610 si multifunctionalul WorkCentre 3615 sunt printre cele mai rapide echipamente din categoriile lor. Ambele pot fi echipate cu pana la trei tavi suplimentare de alimentare cu cate 550 de coli, ajungand la un total de 2.350 de coli. Rezolutia de 1200x1200 dpi asigura o calitate foarte buna a imaginilor.   

Cu ajutorul Apple AirPrint, disponibil pe ambele echipamente, utilizatorii pot tipari documente direct de pe propriile dispozitive mobile iOS, atunci cand sunt conectati la reteaua de la birou. Atunci cand nu sunt la birou, angajatii pot folosi Xerox PrintBack pentru a tipari documente pe imprimanta de la birou.

Noile dispozitive vor fi primele din categoriile lor care utilizeaza un sistem inedit de marire a spatiului de stocare prin intermediul cardului SD de 4GB, ce poate fi instalat optional. Utilizatorii vor beneficia nu doar de spatiul de stocare extins, ci si de functiile avansate de securizare a datelor oferite de un card de memorie SD. De asemenea, functia standard Secure Print contribuie la sporirea securitatii informatiei, prin utilizarea codurilor de acces la echipament.   

Consumabilele cu toner Xerox EA contribuie la obtinerea de imagini mai clare si o calitate remarcabila a imprimarii. Tonerul EA se topeste la o temperatura mult mai mica decat cea a tonerului obisnuit, generand o economie de energie mai mare si reducand emisiile de CO2 in timpul productiei cu aproximativ 28%.

Totodata, cartusele de toner cu capacitate ultra-extinsa permit economisirea timpului necesar schimbarii consumabilului si evitarea pauzelor de productie cauzate de nefunctionarea echipamentului. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: