Dobanda de pana la 5,5% pe an pentru un depozit promotional in lei la trei luni de la Millennium Bank

Data publicarii: 23-09-2013 | Finante-Banci

Clientii Millennium Bank pot beneficia acum de un depozit promotional la trei luni in lei, care ofera una dintre cele mai avantajoase dobanzi de pe piata, de pana la 5,5% pe an, in functie de suma economisita si de optiunea clientului de reinnoire. Depozitul cu Dobanda Chibzuita, recent lansat, este disponibil in lei pentru fonduri noi, atat pentru clientii noi, cat si pentru cei existenti.

Depozitul cu Dobanda Chibzuita este disponibil pana pe 30 noiembrie 2013 si poate fi deschis in toate sucursalele Millennium Bank. Deschiderea si administrarea sunt gratuite, iar suma minima este de 2.000 de lei.

Portofoliul de economisire al Millennium Bank include o gama variata de produse, printre care Contul de economii pentru copii cu dobanda anuala de 5% si Pachetul Dual, un instrument de economisire si investitii alcatuit dintr-un depozit in lei pe trei luni cu dobanda anuala de 10% si un fond de investitii cu risc moderat. 

Banca ofera si bonus de dobanda de pana la 0,15 pp pentru depozitele la termen standard deschise prin intermediul serviciului Internet Banking.


Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: